domingo, 9 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 9 DE SETEMBRE DE 2012

El Palamós mostra la seva pitjor versió i perd a Gavà

Futbol. 3a divisió. Els empordanesos no van tenir ni un moment d'intensitat adequada per evitar la primera derrota en la present temporada

Imatge del matx entre el Palamós i la Muntanyesa Foto: M.LLADÓ.

PALAMÓS 1

GAVÀ 3

El Palamós va viure la primera derrota en el seu retorn a la tercera divisió. Els empordanesos van mostrar la seva pitjor versió i no van poder fer res per evitar caure contra el Gavà (3-1), que abans de l'enfrontament d'ahir no havia sumat cap punt ni marcat cap gol. “En la primera part ens han passat per sobre”, així de clar ho va explicar l'entrenador del Palamós, Edu Urdiales, després del matx que els seus jugadors acabaven de perdre, i és que el Gavà va disposar de diverses ocasions de gol davant d'un inoperant equip palamosí que deambulava pel camp sense aproximar-se ni un moment a la porteria rival. En dos minuts de desconnexió total, els locals van poder marcar dos gols justos als seus mèrits.
El 2-1, un miratge
El Palamós va semblar que sortia més activat en la segona meitat. Els jugadors dirigits per Urdiales van retallar distàncies en el marcador gràcies a un gol de Marc Vila però, tot i igualar forces amb el seu rival, en cap moment van poder construir les jugades necessàries per aproximar-se a la porteria defensada per Allueva.
En l'últim minut, el Gavà va fer el 3-1 definitiu des del punt de penal, i ja en el temps afegit, el defensa Sergio García va ser expulsat pel col·legiat del matx.

GAVÀ: Allueva, Luca, Vivó, Eric, Alegre; Oriol, Cristian (Zurita, 76'), Boira, David, Cervantes (Alabau, 73') i Aitor Monfort (Quiles, 65').
PALAMÓS: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, Sergi Romero (Gerard Muñoz 80'), Venzal (Cuenca, 75'), Almendros, Ritxi Mercader (Marc Vila, 46'), Batanero i Javi Revert.
GOLS: 1-0 (28') Cervantes. 2-0 (29') Aitor Monfort. 2-1 (65') Marc Vila. 3-1 (90') Alabau, de penal.
ÀRBITRE: Albelda Bárcenas. T.G.: Als locals Aitor Monfort, Boria i Luca, i al visitant Cano. T.G.: Directa al visitant Sergio García (91').
PÚBLIC: Uns 300 espectadors a l'estadi de la Bòbila.
Marxem amb un regust molt dolent. Si no lluitem des del primer minut som un equip vulnerable
Edu Urdiales
Entrenador del Palamós
El resultat ha estat just. No hem posat prou ganes per afrontar un partit de futbol. No hem fet el que havíem de fer i ho hem pagat