viernes, 7 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 7 DE SETEMBRE DE 2012


PALAMÓS CF. EL CARNET MÉS ECONÓMIC DE TERCERA

L'abonament es ven al preu únic de 60 euros i cada partit surt a 3'15 euros.


Per quarta temporada consecutiva el Palamós Club de Futbol ha decidit mantenir el carnet de soci standar al preu únic de 60 euros. Aquest preu únic pel carnet palamosí el va idear l'ex-president del club Emili Caballero ara fa quatre anys. Aquest preu converteix al Palamós en el club de la Tercera Divisió amb el carnet de soci més eonòmic de tota la categoria. El preu per partit a casa surt a 3,15 euros per el soci palamosí. El Palamós CF que te un pressupost de 171000 euros espera ingressar 40000 euros amb la venta dels carnets de soci. En aquests moments el club compta amb uns 300 abonats però espera duplicar aquesta xifra.

PREVIA GAVÀ-PALAMÓS

El Palamós Club de Futbol visita demà la bóbila per jugar enfront el Gavà (18:00 H). Mentre els palamosins encara no coneixen la derrota amb una victòria al camp de la Gramanet (0-3) i un empat a casa amb la Montañesa (1-1), el seu rival encara no sap que es guanyar ni marcar. L'equip barceloní ha perdut els dos primers partits del campionat per la minima. A casa amb el Manlleu (0-1) i al camp del Castelldefels (1-0). Segons el tècnic Edu Urdiales: "el fet de no haver puntuat el fa un equip encara més difícil a casa seva. De tota manera nosaltres anem amb l'intenció de fer un bon partit i sumar els tres punts". El tècnic de l'equip palamosí no podrà comptar amb Chema Aguilera, Jaume Duran, Sergio Ordóñez i Peque per lesió. El tècnic, probablement repetirà el mateix onze que va jugar amb la Montañesa.




Possible alineació:

Palamos: Bayona, Sergi García, Chicho, Venzal, Subi, Sergi Romero, Batanero, Toni Gálvez o Cano, Narcís Barrera, Óscar Almendros i Javi Revert.

Suplents: Gerard Muñoz, Martí Bartrina, Dani Fernández, Ritxi Mercader, Marc Vila, Héctor Cuenca i David Cano o Toni Gálvez.

Baixes: Chema, Jaume Duran, Peque i Sergi Ordóñez.

No hay comentarios: