viernes, 14 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 14 DE SETEMBRE DE 2012


JORDI ROGER AMB PASSAT PALAMOSÍ

EL tècnic de l'imbatut líder de Tercera, el Cornellà, visita aquest diumenge el Nou Municipal de Palamós (17:00 H)


L'actual tècnic de la UE Cornellà Jordi Roger, va vestir la samarreta del Palamós CF la temporada 98-99 a Segona Divisió B. Julià Garcia era l'entrenador, Kelo Marí el president i a la plantilla hi havia jugadors com Edu Vílchez, Jordi Condom, Robi, l'actual capità del Palamós el porter Joan Bayona o l'actual entrenador de l'Olot Rodri. L'equip palamosí va acabar la campanya entrenat per Joan Curto i Jordi Cama, que un any enrera havien assolit l'ascens a Segona B, però van acabar baixant a Tercera en acabar en el dinové lloc de la categoria.

El pare de Jordi Roger, en Jaume Roger és nascut a Palamós on encara hi tenen una casa. Jordi Roger es nascut a Barcelona el 21 de gener de 1971, però com a ex jugador del Palamós CF, on va arribar procedent del Juvenil de la DAMM, i pels vincles existents amb el municipi es pot considerar un palamosí d'adopció que sempre que pot es deixa veure pel poble.

Jordi Roger cumpleix la segona temporada com a tècnic del Cornellà, La temporada passada va deixar l'equip a les portes del play off d'ascens a Segona B, en acabar en el cinquè lloc en l'any del seu debut a Tercera. Jordi Roger havia dirigit durant tres temporades el Cornellà de Divisió d'Honor, on va tenir a les seves ordres a David Cano, i on va assolir una històrica classificació per la fase final de la Copa del Rei juvenil.

FOTO: JORDI ROGER AMB LA SAMARRETA DEL PALAMÓS CF LA TEMPORADA 98-99

No hay comentarios: