domingo, 16 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 16 DE SETEMBRE DE 2012

 
 
PREVIA PALAMÓS-CORNELLÀ

Després de la derrota del Palamós Club de Futbol al camp del Gavà, la lliga de Tercera Divisió torna avui diumenge al Nou Estadi Municipal. Els palamosins rebran la visita del Cornellà (17:00 H), actual líder del grup després de guanyar els tres partits que ha jugat fins ara. Amb quatre punts de nou jugats, els locals miraran de retrobar el camí de la victòria desprès d'haver guanyat al camp del Gramanet (0-3), un empat a casa amb la Montañesa (1-1) i una derrota a Gavà (3-1)

Per al partit d'avui diumenge el Palamós no pot disposar de Sergio García, que està sancionat després de ser expulsat a Gavà. Dani Fernández té un procés víric i també serà baixa. Tampoc hi seran els lesionats de llarga durada, Jaume Duran, Sergio Ordóñez i Peque.

El rival, el Cornellà, ha començat la temporada molt bé. Ha guanyat els tres partits que ha jugat. Amb nou punts, dotze gols a favor i només un en contra, lidera amb autoritat el grup català de la Tercera Divisió. L'entrenador del palamós Club de Futbol Edu Urdiales diu sobre el Cornellà que: "el veig com un dels favorits per estar adalt ja que te una gran plantilla de 22 molt bons jugadors. De tota manera en noranta minuts pot pasar de tot i nosaltres hem de fer servir les nostres armes per assolir un bon resultat".
 
FOTO. WEB OFICIAL UE CORNELLA. Una imatge del partit de la temporada 2010-2011.

Possible alineació Palamós:

Palamos: Bayona, Barrera, Chicho, Cano, Subi, Sergi Romero, Venzal, Almendros, Marc Vila, Batanero i Javi Revert.

Suplents: Gerard Muñoz, Martí Bartrina, Ritxi Mercader, Toni Gálvez, Héctor Cuenca i Chema.

Baixes:
Sergio Garcia, Dani Fernández, Jaume Duran, Peque i Sergio Ordóñez.
 
LA SEGUENT PREVIA ESTA EXTRETA DE LA WEB OFICIAL DEL CORNELLÀ.

Previa: CF Palamós – UE Cornellà

Tercera División Jornada 4
 
Domingo día 9 septiembre a las 17 h.
Municipal Palamós

La UE Cornellà visitá el domingo Campo del CF Palamós, la dinámica del equipo es muy positiva después de haber ganado los tres primeros partidos de liga, destacando el último resultado de 6 a 1 ante el Castelldefels.

Los de Jordi Roger quieren seguir en éste momento dulce de juego y resultados, para ello tendrán que superar al Palamós que regresa a Tercera División después de jugar un año en Primera Catalana.

Bajas
El técnico Jordi Roger tiene la baja de Pol Planas que está en la recta final de su recuperación y desde hace varias semanas entrena con normalidad con el grupo.
El Rival
 
El CF Palamós que dirige Edu Urdiales, regresa a Tercera División después de estar un año en Primera Catalana, “L’equip Degà del Futbol Català”, ha comenzado muy buen la temporada ganado el primer partido por un contundente 0 a 3 en el campo de la Gramanet y posteriormente empatado en casa 1 a 1 ante la Montañesa, en la última jornada perdieron por 3 a 1 en el campo del Gavà.

De su plantilla destaca el experimentado portero Bayona, la calidad de sus jugadores en el centro del campo, Venzal, David Batanero y Marc Vilà y sus hombres de ataque Óscar Almendros y Javi Revert.

CF Palamós un buen equipo que no podrá contar para jugar contra el Cornellà con el sancionado Sergio García.
 
Precedentes
Se ha enfrentado en ocho ocasiones en Tercera División Palamós y Cornellà, habido disparidad de resultados, pero la tendencia en las últimas temporadas ha sido favorable al Cornellà que ha ganado en sus últimas dos visitas al Municipal de Palamós.

Temporada
CF Palamós
UE Cornellà
Resultados
2010/11
CF Palamós
UE Cornellà
1 – 2
2009/10
CF Palamós
UE Cornellà
1 – 2
2008/09
CF Palamós
UE Cornellà
2 – 1
2005/06
CF Palamós
UE Cornellà
0 – 2
2004/05
CF Palamós
UE Cornellà
3 – 0
2001/02
CF Palamós
UE Cornellà
2 – 1
2000/01
CF Palamós
UE Cornellà
1 – 1
1999/00
CF Palamós
UE Cornellà
0 – 2
La previa con Jordi Roger

Tercera División Jornada 4
CF Palamós 5º 4 puntos – UE Cornellà 1º 9 puntos
Domingo a las 17 h. Municipal Palamós
Árbitro: Daniel Navarro Jiménez (Manresa)
E Cornellà

 

No hay comentarios: