COSES MEVES DEL DIUMENGE 16 DE SETEMBRE DE 2012

PALAMÓS 0 CORNELLÀ 2

Palamós: Bayona, Barrera, Chicho, Cano (Ritxi Mercader, 79’) Chema, Subi, Sergi Romero, Venzal, Oscar Almendros (Batanero, 52’), Marc Vila (Gerard Muñoz, 69’)i Javi Revert.

Cornellà: José, Joël, Franco, Raül Capó, Isra, David, Pep Caballé, Luís (Dani Martí, 52'), Enric, Puerto (Pere Olivé, 71') i Boris (Juli, 83’) .

Àrbitre: Daniel Navarro Jiménez. Ha ensenyat targetes grogues Raül Capó i Dani Martí del Cornellà

Gols: 0-1: minut 64’, Enric. 0-2: minut 70’, Boris.

Incidències: 300 espectadors.

COMENTARI

El Palamós ha perdut per 0-2 davant el Cornellà, en partit jugat en el Nou Municipal. El Palamós ha ofert una bona imatge, però no ha pogut fer res davant la superioritat individual de l’actual líder de la Tercera divisió. El Palamós hi ha posat moltes ganes i empenta, però excepte un xut de Javi Revert en el primer minut no ha pogut crear ocasions de gol davant el Cornellà al llarg de tot el partit.

Al descans s’ha arribat amb empat a zero, Tots dos equips han lluitat molt però sense crear clares ocasions. El Cornellà ha sortit en el segon temps disposat a imposar la seva qualitat individual i ho ha aconseguit ben aviat. En el primer quart d’hora l’àrbitre Navarro Jiménez ha anulat un gol amb el cap d’Enric per fora de joc. En el minut 64 una jugada per la banda esquerra de Pep Caballé l’ha rematat amb el cap Enric marcant el primer gol per l’equip visitant. Cinc minuts mes tard una assistència de Puerto a Boris ha servit per que el golejador dels barcelonins hagi marcat el 0-2 amb un xut des de la frontal de l’àrea. Per ocasions merescuda victòria del cornellà que continua com a líder de la categoria. El Palamós jugarà el proper diumenge el primer derbi de la temporada amb l’UE Figueres a l’Estadi de vilatenim. PERE SUBIRANA.