miércoles, 5 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 5 DE SETEMBRE DE 2012


171.000 EUROS DE PRESSUPOST

El Palamós Club de Futbol tindrà aquest any un pressupost de 171 mil euros per afrontar la temporada al grup català de la Tercera Divisió. Així ho va aprovar l’assemblea de socis del club, que es va reunir aquest passat divendres. L’assemblea també va donar el vist-i-plau als comptes del darrer exercici, que es van tancar amb un dèficit de 8 mil euros.

La temporada passada, a la Primera Catalana, el pressupost del Palamós era de 160 mil euros. Per a aquesta nova campanya es preveia una quantitat similar o inclús més baixa. L'inesperat ascens a Tercera, però,ha obligat a fer un replantejament i a incrementar aquesta quantitat. Segons va aprovar l'assemblea de socis, convocada el passat divendres, el pressupost del Palamós per a la temporada que acaba de començar és de 171 mil euros. És més baix que el de fa dues campanyes a la Tercera Divisió, que era de 190 mil.


Els 171 mil euros de pressupost del Palamós es mouen entre els més alts del grup. L'Olot, en te 520 mil euros, per davant del Vilassar, que en té 380 mil. Pel que fa als pressupostos més baixos, hi ha els 60 mil euros de la Montañesa o els 110 mil del Manlleu.

 

PARTIT DE VETERANS

En aquesta assemblea de socis també es va presentar el partit de veterans entre el Futbol Club Barcelona i l'Spartak de Moscou, que es jugarà al Nou Estadi Municipal de Palamós el pròxim dia 21 de setembre a les vuit del vespre. El preu de les entrades per aquest partit seran de 8 euros pels aduts i de 4 euros pels nens.

No hay comentarios: