lunes, 22 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 22 D'OCTUBRE DE 2012

EDU URDIALES DEMANA UN MARGE DE TEMPS

Després que el Palamós Club de Futbol hagi sumat aquest diumenge a Sant Boi la cinquena derrota consecutiva a la lliga i l'equip s'hagi situat penúltim a la classificació de Tercera, l'entrenador Edu Urdiales està convençut que: "l'equip millora i els bons resultats arribaran. S'ha de donar un marge ja que hem cambiat molt i això es va veure al camp del Santboià" Urdiales Considera que: "els cinc gols encaixats davant el Santboià és un resultats totalment exagerat. Els jugadors van fer mèrits per endur-se un resultat millor i ni molt menys una golejada com aquesta".


 La visita del Manlleu al Nou Estadi Municipal, diumenge vinent, determinarà si l'equip mostra finalment un canvi de rumb. El tècnic del Palamós creu que: "ara hem d'afrontar els partits com si fossin eliminatòries sense mirar la classificació". A Sant Boi, el Palamós es va veure també perjudicat per l'expulsió de Cristian Venzal. El migcampista no podrà jugar diumenge que ve davant el Manlleu. Edu Urdiales considera que aquest fet: "va ser clau. Amb deu ens varem enfonsar".

Debuts de David Malo y Raúl Calvo. Fotos: Sergi Cortés

Diumenge a Sant Boi ja van debutar David Malo i Raúl Calvo però el tècnic del Palamós creu que: "encara haurien d'arribar un o dos reforços més per tenir una plantilla competitiva per la categoria"


NOU AUTOBUS  

El Palamós CF coincidint amb el partit d'aquest passat diumenge al camp del Santboià va estrenar autobus per als seus desplaçaments. El vehicle és de l'empresa Crurisa i la retolació de Rètols Brugué de Palamós.

TEXTE: PERE SUBIRANA. FOTO: WEB PALAMOS CF

No hay comentarios: