domingo, 21 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 21 D'OCTUBRE DE 2012

El Palamós Club de Futbol ha perdut al camp del Santboià (5-2) i ha sumat la cinquena derrota consecutiva. Els palamosins han ofert una bona imatge, sobretot en el primer temps, en un dels camps més difícils de la categoria com es el Joan Baptista Milà de Sant Boi, però han acabat cedint davant la qualitat individual del Santboià que ha acabat golejant. El Palamós és ara penúltim amb quatre punts i jugarà el proper partit a casa amb el Manlleu.

A la primera part, cal destacar un primer quart d’hora molt mogut amb quatre minuts bojos. En el minut 11 una centrada del debutant David Malo des de la banda dreta li ha servit al Palamós per avançar-se en el marcador amb un cop de cap de Javi Revert. Tres minuts mes tard ha estat el defensa local Erencia qui ha rematat amb el cap un llançament de falta establint l’empat. Just en la següent jugada un xut de Batanero ha estat refusat pel porter del Santboià, Marc Ramírez i Javi Revert, molt atent i amb el cap ha marcat el segon gol del Palamós. Al descans s’ha arribat amb 1-2 i amb una molt bona imatge de l’equip d’Edu Urdiales.

A la segona part el Santboià ha posat la directa i ha marcat quatre gols que han capgirat el marcador. Abans del quart d’hora els locals han empatat amb un gol de cap de Iván Díaz. Deu minuts més tard, el mateix Iván Díaz ha fet el 3-2 amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. El Palamós no ha pogut reaccionar i ha vist com el seu rival ha ampliat la diferència i l’acabat golejant. Primer amb una genialitat de l’expalamosí Jordi Martínez (77’) i després amb un xut potent i col•locat del migcampista Del Moral (82’).

FITXA TÈCNICA SANTBOIÀ-PALAMOS

Santboià: Marc Ramírez, Isaac, Javi Calvo, Erencia, Jaime, Heredia, Del Moral, Ivan Díaz, Jordi Martínez (Dani Iglesias, 85’), Kevin (Reyes, 46') i Sergio (Collado, 46').

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho, Cano (Héctor Cuenca), 83’), Subi, Sergio Garcia (Toni Gálvez, 72’) Raúl Calvo, Venzal, Batanero, Peque (Dani Fernández, 72’) i Javi Revert.

Àrbitre: Mancera Antón.

Targetes grogues: Heredia, Erencia i Dani Iglesias del Santboià.

Targetes vermelles: Venzal min 70 (2 targetes grogues)

Gols: 0-1: Javi Revert, minut 11. 1-1: Erencia, minut 14. 1-2: Javi Revert, minut 15. 2-2: Ivan Díaz, minut 57. 3-2: Ivan Díaz, minut 67. 4-2: Jordi Martínez, minut 77. 5-2: Del Moral, minut 82.

Camp/Espectadors: Joan Baptista Milà / 500 espectadors.
--------------------------------------------------------------------------------