COSES MEVES DEL DIUMENGE 28 D'OCTUBRE DE 2012

PALAMOS 0 MANLLEU 4: “GOLEJADA I CUERS”

Palamós: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio Garcia (Ritxi Mercader, 76’), Toni Gálvez (Dani Fernández, 61’), Raúl Calvo, Batanero (Sergio Ordóñez, 80’), Peque i Javi Revert.

Manlleu: Barragan, Manu (Masoliver, 77’), Archi, Gely (Seuma, 83’), Ramon Masó, Putxi, Iván Fernández, Baruc, Manel Sala, Guzman (Fortet, 46’) i Ginés.

Àrbitre: David Jorge Conejo Rodríguez. Delegació Lleida. A causa d’una lesió ha estat substituït per l’assistent Puentes Senan.

Targetes grogues: Raúl Calvó del Palamós / cap del Manlleu.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Cano (en pròpia porta), minut 42. 0-2: Fortet, minut 60. 0-3: Sala, minut 70. 0-4: Baruc, minut 78

Espectadors: 200 espectadors.

Incidències: Es va guardar un minut de silenci en memòria del soci i ex directiu del Palamós CF, Josep Palet.

Comentari
El Palamós Club de Futbol ha perdut amb el Manlleu (0-4) el sisè partit consecutiu i s’enfonsa a la classificació com a nou cuer de la categoria. Els palamosins han ofert una bona imatge ofensiva a la primera part, però s’han enfonsat a la segona en la que el Manlleu ha golejat als palamosins. El tècnic del Palamós Edu Urdiales, un cop acabat el partit, ha posat el càrrec a disposició de la junta que demà al vespre decidirà si el destitueix o li dóna un petit marge de temps fins el partit de dijous a Castelldefels.

Un gol en pròpia porta de David Cano ha permès al Manlleu arribar al descans amb avantatge. A la segona part, els visitants s’han fet amb el domini del joc i han acabat golejant al Palamós, que no ha mostrat cap tipus de resistència. A la primera part, els palamosins han començat amb molta intensitat i en els primers minuts ja han disposat de diverses ocasions. Durant tota la primera meitat ha estat el Palamós qui ha portat la iniciativa i ha disposat de tres ocasions amb dos llançaments de falta de Batanero (16’ i 34) i una vaselina de Sergio Garcia (20’) que Barragan ha enviat amb els punys a corner. El partit s’ha aturat al minut 34 a causa de la lesió que ha patit l’àrbitre Conejo Rodríguez, i quinze minuts més tard s’ha reprès el joc. A quatre minuts del descans i en una acció desafortunada, el jugador palamosí David Cano ha intentat refusar la pilota després d’una centrada d’un jugador del Manlleu, però ha enviat la pilota al fons de la porteria de Joan Bayona. El primer temps ha finalitzat amb 0-1 i amb l’arbitratge de l’assistent Puentes Senan que ha fet de principal amb un sol linier (Meritxell . El segon temps ha començat amb 20 minuts de retard per que s’ha incorporat un àrbitre assistent de la Delegació de Girona.

A la segona meitat ha estat l’equip osonenc qui ha sortit a guanyar, i la seva insistència ha donat els fruïts. Fortet al minut 60, Manel Sala al 75 i Baruc amb un gran gol, xuntant des de el centre del camp, a deu minuts pel final, han enfonsat el Palamós. L’equip d’Edu Urdiales no ha ofert cap tipus de resistència, i a més, ha vist com a nou minuts pel final David Batanero havia de ser substituït per lesió. D’aquesta manera, el Palamós suma la sisena derrota consecutiva i confirma el seu mal moment futbolístic ocupant per primera vegada la cua de la classificació.