lunes, 29 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 29 D'OCTUBRE DE 2012

El Palamós toca fons

Futbol. 3a divisió. El conjunt dirigit per Edu Urdiales, que podria tenir les hores comptades com a tècnic del primer equip, va caure estrepitosament contra el Manlleu (0-4) i ja és el cuer

Tocat i enfonsat. Així és com es troba el Palamós després de perdre per sisena vegada consecutiva en el que va de lliga. La golejada dolorosa patida contra el Manlleu (0-4), a més, posa a Edu Urdiales, entrenador del conjunt palamosí, a la corda fluixa –en les properes hores podria ser acomiadat per la junta directiva. La mala dinàmica esmentada i la combinació de resultats fa que els empordanesos baixin fins a l'última posició de la taula.
Els palamosins van oferir una bona imatge ofensiva a la primera part, però, a mesura que el partit avançava, el Manlleu va agafar les regnes de l'encontre per desfigurar un Palamós depriment.
La bona predisposició ofensiva del Palamós es va veure reflectida en les arribades que van tenir en la primera mitja hora de joc: dos llançaments de falta de Batanero (16' i 34) i una vaselina de Sergio Garcia (20') que Barragan va enviar amb els punys a córner.
Lesió de l'àrbitre i 0-1

En el minut 34 va ocórrer un fet poc habitual. L'àrbitre Conejo Rodríguez va haver de ser substituït per Puentes Senan a conseqüència d'una lesió. El joc va estar quinze minuts aturat, cosa que va refredar els dos equips. Una acció desafortunada de David Cano, abans del descans, va acabar en gol en pròpia porta del jugador cedit pel Llagostera, un cop dur per a uns jugadors en plena fragilitat mental.
En la segona meitat, el Manlleu va ser amo i senyor del partit. Amb el resultat a favor, els osonencs es trobaven molt còmodes sobre el terreny del joc i, fruit d'això, primer Fortet (60') i després Manel Sala (75') van augmentar la renda favorable als visitants establint el 0-3. La cirereta la va posar Baruc, que en ple desgavell palamosí va fer el 0-4 definitiu superant Bayona amb un llançament des del mig del camp, aplaudit fins i tot pels aficionats locals, que no donaven crèdit al nefast resultat. Tot i els canvis que es van fer en la seva plantilla, el Palamós segueix sense mostrar cap símptoma de millora.
 
PALAMÓS: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio Garcia (Ritxi Mercader 76'), Toni Gálvez (Dani Fernández 61'), Raúl Calvo, Batanero (Sergio Ordóñez 80'), Peque i Javi Revert.
MANLLEU: Barragan, Manu (Masoliver 77'), Archi, Gely (Seuma 83'), Ramon Masó, Putxi, Iván Fernández, Baruc, Manel Sala, Guzman (Fortet 46') i Ginés.
GOLS: 0-1 (42') Cano en pròpia porta. 0-2 (60') Fortet. 0-3 (70') Manel Sala. 0-4 (78') Baruc.
ÀRBITRE: Puentes Senan. T.G.: Raül Calvo del Palamós. T.V.: Cap.
PÚBLIC: 150 espectadors. 
COMENTARI: Es va guardar un minut de silenci en memòria del soci i exdirectiu del Palamós Josep Palet.
Les sis derrotes pesen moltíssim. Entendrem qualsevol decisió que prengui la junta directiva
 
Edu Urdiales
Entrenador del Palamós
Ningú m'ha donat cap ultimàtum. Jo mateix em dono aquest ultimàtum perquè som els primers que som exigents

Avui es decidirà si Urdiales és acomiadat

El tècnic del Palamós Edu Urdiales, un cop acabat el partit, va posar el càrrec a disposició de la directiva, que aquest vespre en l'habitual reunió de junta decidirà si el destitueix o li dóna un partit més de marge. Després de perdre amb el Vilafranca a casa (0-1), la directiva ja va debatre la continuïtat del tècnic. Aleshores, la majoria de la junta era partidària de la destitució, però un cop d'efecte del president de l'entitat, Miquel Aguilar, li va donar crèdit i contra pronòstic el club va decidir donar quatre baixes entre els jugadors de la plantilla.

1 comentario:

Jaume dijo...

El gran error va ser no renovar a l'Eduardo Vílchez. Tant de bo se n'hagin donat comte i pensin enl'ex-jugador del Palamós per agafar novament les rendes de l'equip. L'any passat va demostrar del què és capaç i segur que amb l'Eduardo salvem la categoria. I a sobre es un home de la casa i que sent els colors.

Visca el Palamós!