jueves, 1 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 1 DE NOVEMBRE DE 2012

El Palamós empata al camp del Castelldefels

El Palamós Club de Futbol ha empatat amb el Castelldefels (0-0), i ha trencat una ratxa de sis derrotes consecutives. El Palamós d'Edu Vílchez ha ofert una bona imatge a la primera part, tot i que s’ha vist cert nerviosisme entre els jugadors a l’hora d’encarar la porteria rival. Els dos equips han disposat d'ocasions de gol, però no han estat encertats. A la segona part el Castelldefels ha gaudit de bones oportunitats, mentre que el Palamós s'ha limitat a conservar el marcador i sumar un valuós punt. El Palamós jugarà el proper partit diumenge 4 de novembre al Nou Municipal davant el Terrassa.

A la primera part, els dos equips han disposat de moltes ocasions, però no han estat encertats de cara a porta. Cal destacar, per part del Palamós, una rematada de Cano al minut 19 en un córner, que el defensa Jose Santos ha salvat damunt la línia de gol. I per part local, una rematada de Naoufal (minut 27) ha estat a punt de significar el primer gol del Castelldefels. Al descans s’ha arribat amb empat a zero. A la segona part, el Palamós ha desaparegut en atac i s'ha concentrat en defensar. Ha estat el Castelldefels qui ha disposat de més i millors ocasions de gol. Destaquem un xut de Naoufal al minut 53 i una rematada de Mario al 84. El defensa Subi ha estat providencial en les dues accions i ha salvat al Palamós de sortir derrotat. A quinze minuts pel final, Eduardo Vílchez ha apostat per l’empat i ha substituït el davanter Javi Revert per Venzal. Tot i que la primera meitat ha estat força igualada, a la segona el Castelldefels ha estat superior però l’eficàcia defensiva dels palamosins ho han evitat.

CASTELLDEFELS 0 PALAMÓS 0

Palamós CF: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, David Malo, Raúl Calvo, Gálvez (Batanero, 59’), Dani Fernández (Peque, 46’), Ritxi Mercader i Javi Revert (Venzal, 75’).

UE Castelldefels: Carrasquilla, Jose Santos, Aleix Camps, Mario, Uri, Jorge Sanchez, Montilla (Prieto, 76’), Naoufal (Sani , 67’),Gilberto, Carlitos (Roldán, 82’) i Oscar Muñoz.

Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez.

Targetes grogues: Ritxi Mercader del Palamós.

Targetes vermelles: Cap

Gols: 0-0

Espectadors: 300 espectadors.

Pere Subirana, Oscar Fraile i Laura Avilés .

PRÈVIA PUBLICADA A LA WEB DEL CASTELLDEFELS

EL RIVAL: PALAMÓS CF
Una temporada s'ha perllongat l'estada del Palamós CF a Primera Catalana. Després del descens de la 10-11, els groc-i-blaus baixempordanesos s'han beneficiat aquest estiu dels descensos administratius de diversos equips de Segona B, i sobretot, de la compra d'una d'aquestes places per part de l'Espanyol B, quelcom que els hi ha permès ocupar el lloc del filial perico a Tercera i fer bona la tercera posició al grup 1 de la Primera Catalana precedent. Imatge: Gilberto al darrer Castelldefels-Palamós (10-11)
Curiosament, i aquesta és una dada realment atípica, cap dels dos tècnics que va conduir la nau gironina cap a l'ascens -Bertu Fernández primer; Edu Vílchez posteriorment-, ha començat com a 'propietari' de la banqueta palamosina 12-13. L'entrenador que ha encetat el curs al degà és un històric del futbol territorial d'àmbit gironí, Edu Urdiales, qui després de penjar les botes i deixar de marcar gols va dirigir amb èxit el Lloret la temporada anterior. L'aposta per un entrenador jove i amb 'gana', però, ha durat 8 jornades, ja que els resultats manen i la discreta posada en escena baixempordanesa ha propiciat que l'esmentat Edu Vílchez hagi tornat a la banqueta groc-i-blava en les últimes hores, raó per la qual podria 'redebutar' als Canyars.
Pel que fa a la plantilla, força continuïtat és la marca del projecte. D'entre els fitxatges destaquem Rubén Martínez PEQUE (Guíxols), davanter talentós, VENZAL (Santboià), MARTÍ BARTINA (Farners) o les incorporacions de darrera hora, DAVID MALO (Ponferradina) i RAÚL CALVO (Vilafranca), dos futbolistes experimentats i de nivell. S'uneixen als components de la plantilla de l'ascens, Bayona, Chicho, Subi, Marc Vila, Ritxi Mercader, Jaume Durán, Revert o Batanero, qui després d'acabar el curs allà finalment hi ha seguit tot i provar l'aventura de Segona B amb el Badalona.
Un dels grans referents del futbol català torna a Tercera i vol ser protagonista. Veurem quin és el rendiment que pot oferir a partir d'ara un equip que sempre desperta expectació.
  • Classificació 11-12: 3er, grup 1 Primera Catalana
  • Resultats UEC 11-12: Palamós i Castelldefels es van enfrontar per darrer cop la temporada 10-11. Balanç: UEC - PALAMÓS: 1-1 // PALAMÓS - UEC: 2-2. Global: 3-3

PRECEDENTS A ELS CANYARS (Tercera Divisió)
  • 04-05: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 3-1 (Roger Segalés, Garzón, Aldrich // Rubén Soler)
  • 05-06: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 1-3 (Óscar Sánchez // Franquesa 3)
  • 06-07: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 3-0 (Gilberto, Xavi Seco, Mesalles)
  • 07-08: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 0-1 (Santi Celaya)
  • 09-10: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 2-0 (Alberto, Toni Pérez)
  • 10-11: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 1-1 (Boris // Micaló)
Una mica de tot en els partits que han disputat Castelldefels i Palamós a Els Canyars. El balanç fins ara és de 3 victòries locals, 1 empat i 2 triomfs visitants, destacant que el darrer precedent, amb Ramon Monràs a la banqueta palamosina, va concloure amb empat a 1 amb dos gols al segon temps. Boris va igualar la diana inicial de Micaló. Enguany es repeteix la situació de la 05-06, ja que el Palamós estrena tècnic en la seva visita a Castelldefels. Edu Vílchez emularà Robert Aldavert 'Robi'. Esperem que no tingui tanta sort.

PRÈVIA UE CASTELLDEFELS
Antonio Escudero considera en la prèvia al matx que "estem passant per una mala ratxa, però hem de començar a mirar cap amunt, i això passa per guanyar contra el Palamós. Sabem que ells no han començat bé, però això tampoc és indicatiu de res en una categoria tan igualada com aquesta. Canviar de tècnic sempre suposa un alicient, raó per la qual és una mica incògnita quin equip ens trobarem al davant. Per això hem d'anar a la nostra i sortir a per totes des del primer minut. Contra el Terrassa no vam tenir sort, el futbol ens va castigar massa i esperem que això no torni a succeir demà". Recordem que Escudero compta com a principal novetat amb el curs del nou fitxatge, URI, tot i que no pot disposar dels lesionats Amantini, Gordillo, Lacambra i Triguero.

SEGUIMENT MEDIÀTIC EN DIRECTE
  • RÀDIO MARCA BARCELONA: 89.1 FM. "Marcador Catalunya" (www.radiomarcabarcelona.com). 'Partit Màster', amb Sergi Vargas