viernes, 2 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 2 D'OCTUBRE DE 2012

NOU PROGRAMA D'ESPORTS A TVCB

Aquest dilluns 5 de novembre en Ramon Ribas i jo estrenem un nou programa d'esports a Televisió Costa Brava. El programa serà una tertulia esportiva (basicament futbolistica) que farem tots els dilluns de 20:30 hores a 21:30 hores amb redifusió el mateix dilluns de 00:30 a 1:30 i els dimarts al migdia de 12:30 hores a 13:30 hores. En el primer programa tindrem convidats de luxe com la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, l'entrenador del Llagostera Oriol Alsina. El capità del Palamós Joan Bayona i el "maestro" Eduardo Vílchez que ahir va redebutar com a  tècnic del Palamós amb un empat a Castelldefels. Aquesta setmana ja hem fet feineta de producció anant a gravar un reportatge a Llagostera coincidint amb la visita del Valencia a la Copa en un partit passat per aigua. Aquí teniu la prova.

 


EMPAT A CASTELLDEFELS (0-0)

El Palamós Club de Futbol va empatar ahir amb el Castelldefels (0-0), i trenca així una ratxa de sis derrotes consecutives. El Palamós d'Edu Vílchez va oferir una bona imatge a la primera part, tot i que es va veure cert nerviosisme entre els jugadors a l’hora d’encarar la porteria rival. Els dos equips van disposar d'ocasions de gol, però no van estar encertats. A la segona part el Castelldefels va gaudir de bones oportunitats, mentre que el Palamós es va limitar a conservar el marcador i sumar un valuós punt. El Palamós jugarà el proper partit diumenge 4 de novembre al Nou Municipal davant el Terrassa. (Foto: Sergi Cortés).

NOU HORARI D'HIVERN DEL PALAMÓS CF
​La junta directiva del Palamós Club de Futbol ha decidit que jugarà els partits del periode d'hivern al Nou Municipal a les 16:30 hores.​ Alguns socis s’havien adreçat al club per demanar aquest avançament en l’horari dels partits de casa per no haver de suportar les temperatures extremes d'algunes diades hivernals. La directiva palamosina ha decidit jugar a les 16.30 en lloc de fer-ho a les 17.00 i de passada aconseguir un millor aprofitament de la llum solar. El primer partit que és jugarà en aquest nou horari serà el de demà diumenge 4 de novembre enfront el Terrassa Olímpica 2010.





No hay comentarios: