sábado, 3 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 3 DE NOVEMBRE DE 2012

AVUI TOCAR GUANYAR EN EL RETORN DE VÍLCHEZ
Després de trencar la ratxa de 6 derrotes consecutives amb l’empat a zero de dijous a Castelldefels, el Palamós es conjura per aconseguir la victòria avui diumenge al Nou Estadi davant el Terrassa. Eduardo Vílchez (a l'imatge de Sergi Cortés al camp del Castelldefels), nou entrenador de l’equip, podrà seure ja a la banqueta i re debutar davant la seva afició. De moment, l'efecte del nou entrenador ja s'ha fet notar en la plantilla del Palamós Club de Futbol. Si més no, s'ha aturat una tendència negativa que va portar els palamosins a encadenar sis partits seguits sense sumar cap punt. A Castelldefels els homes d'Eduardo Vílchez van donar una bona imatge. El Palamós jugarà ara dos partis seguits a casa. Diumenge rep el Terrassa i la setmana que ve el Balaguer. Dues oportunitats de reconciliar-se amb l'afició i de sumar punts que l'allunyin de la cua de la classificació.

La junta directiva del Palamós Club de Futbol ha decidit que jugarà els partits del període d'hivern al Nou Municipal a dos quarts de cinc de la tarda.​ Alguns socis s’havien adreçat al club per demanar aquest avançament en l’horari dels partits de casa per no haver de suportar les temperatures extremes d'algunes diades hivernals. Pel partit d'avui no estaran disponibles els lesionats Marc Vila i Jaume Duran. Ni tampoc Hèctor Cuenca que continua amb uns problemes oculars que li impedeixen jugar.
Possible alineació Palamós:

Palamos: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio Garcia, Raúl Calvo, Toni Gálvez o Batanero, Ritxi Mercader o Venzal, Peque i Javi Revert.

Suplents:

Martí Bartrina, Dani Fernández, Sergio Ordóñez, Toni Gálvez o Batanero i Ritxi o Venzal.
Baixes:
Marc Vila i Jaume Duran (lesionats) i Cuenca (problemes oculars)).

No hay comentarios: