lunes, 5 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 5 DE NOVEMBRE DE 2012

Sempre a remolc

Futbol. 3a divisió. Els palamosins, que van encaixar el 0-1 i l'1-2 en els compassos inicials de la primera i la segona part, no van poder vèncer el Terrassa

El Palamós va perdre contra el Terrassa tot i millorar la imatge respecte als darrers partits, però la ineficàcia davant la porteria del rival li va costar molt cara. Tot i el cop dur de l'1-3, l'equip va mostrar alguns detalls per a l'optimisme per la tendència positiva en el joc de l'equip, que diumenge tindrà una altra oportunitat per sumar els tres primers punts a casa, ja que rebrà la visita del Balaguer, l'antepenúltim classificat i amb els mateixos punts que els palamosins (5 de 30 possibles).
Un error defensiu en el minut 7 va permetre al jugador del Terrassa Molist fer el primer gol del partit. Tot i haver d'anar de seguida a remolc del resultat, els locals no es van ensorrar i van assetjar la porteria terrassenca durant la primera mitja hora. Van gaudir de tres ocasions, la més clara un xut de Ritxi Mercader que el defensa Alberto García va salvar des de la mateixa línia de gol (12'). La insistència dels palamosins va tenir premi en el tram final de la primera part, quan Ferran va fer un penal sobre Peque que el golejador Javi Revert va transformar en l'1-1.
En la segona part, tot i que el Palamós va continuar plantant cara, ben aviat es va tornar a trobar amb un resultat desfavorable. Montoro va fer l'1-2 després d'una centrada de Ferran. Els palamosins van buscar la reacció i van disposar d'una ocasió claríssima que Toni Gálvez, sol davant el porter, no va aconseguir materialitzar (73'). A partir d'aquí, els locals van perdre pistonada, sobretot en l'aspecte físic, i un autogol de Chicho va ensorrar qualsevol possibilitat de puntuar a sis minuts del final. L'1-3 allarga una pèssima ratxa d'1 punt dels últims 24.

PALAMÓS: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio García (Gálvez, 72'), Ritxi Mercader, Raúl Calvo (Venzal, 78'), Batanero, Peque (Dani Fernández, 62') i Javi Revert.
TERRASSA: Miguel Ángel, Ferran, Jordi Roca, Molist (Vinuesa, 85'), Alberto García, Fran Grima, Pugui, Juancho (Óscar Céspedes, 62'), Àlex Fernández (Montero, 79'), Joan Roig i Montoro.
ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Als locals Ritxi Mercader i Subi, i als visitants Óscar Céspedes i Pugui.
GOLS: 0-1 (7') Molist. 1-1 (41') Javi Revert, de penal. 1-2 (57') Montoro. 1-3 (84') Chicho, en pròpia porteria.
PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Nou Municipal.
Si haguéssim marcat el 2-2 en l'acció de Toni Gálvez, hauríem sumat un punt. La imatge ha millorat
Edu Subirana
DEFENSA DEL PALAMÓS
A partir del minut 70 hem acabat la benzina i el Terrassa ens ha superat, però l'1-3 és excessiu