martes, 13 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS13 DE NOVEMBRE DE 2012

 
 
PALAMÓS: "CANVIS I MÉS CANVIS"
 
El Palamós 2012-2013 s'ha convertit en el rei dels canvis.. El club palamosí ha donat fins ara 9 baixes i ha fet 5 fixatges. L'actual plantilla va ser inicialment dissenyada per jugar a Primera Catalana i lluitar per pujar, però de sobte es va trobar a Tercera gràcies a ocupar la plaça que va deixar lliure l'Espanyol B qui va comprar un lloc a Segona B. Tot i l'inesperat ascens, des de el club es va optar per mantenir el disseny que tenien pensat per Primera Catalana, tot argumentant que l'il.lusió dels joves serviria per competir a la nova categoria. Res mes lluny de la realitat.
 
NIERGA EL PRIMER
Ben aviat van començar les baixes. El migcampista gironí Ferran Nierga ja no començaria la temporada. Amb la incorporació a correcuita de David Batanero, el Palamós tenia 23 jugador i és tenia que donar una baixa. Nierga va marxar al Peralada de Primera Catalana. El seguent va ser el defensa Chema Aguilera, que va deixar l'equip a finals de setembre i va optar per tornar al Lloret, el club del qual havia arribat aquest estiu. En aquest cas va ser el mateix jugador qui va demanar la baixa per motius laborals.
 
QUATRE DE COP
Aprofitant l'aturada de dos setmanes sense lliga i havent ratificat, contra tot pronóstic, la continuitat d'Edu Urdiales el club va donar fins a quatre baixes de cop. Narcís Barrera, Sergi Romero i Óscar Almendros complien ja la seva segona temporada al Palamós. Almendros es va incorporar en el mercat d'hivern de la passada campanya procedent del Vic, a través de l'anomenat 'Jugador Facebook', en què el Palamós va recollir diners a través d'aquesta xarxa social per fitxar un jugador. El quart descartat va ser el jove Gerard Muñoz, qui havia arribat al club procedent del juvenil del Girona. Almendros i Romero van fitxar pel Farners de Primera Catalana, Narcis Barrera pel Peralada i Gerard Muñoz juga al Girona B a Segona Catalana..
 
EL MISTER TAMBÉ REP
Tot i haver estat ratificat el club va decidir prescindir del serveis d'Edu Urdiales el dilluns 29 d'octubre. El detonant de la destitució va ser la derrota a casa per zero a quatre davant el Manlleu, la sisena consecutiva que havia encadenat l'equip. Els dos darrers "nominats" per abandonar el club han estat. el defensa Sergio Ordóñez i el migcampista Hèctor Cuenca.
 
CINC  INCORPORACIONS
Amb la recent incorporació del davanter Joan Pons ja son cinc els fixatges que ha fet darrerament el club. A més del tècnic Edu Vílchez, també s'han incorporat el mig David Batanero, el defensa David Malo, el mig Raúl Calvo i el davanter Joan Pons.

1 comentario:

Anónimo dijo...

A l'entrenament d'avui dimarts fins divendres hi ha un noi basc anomenat Javi Subiza Izagirre a prova amb el Palamós. Si ho fa bé es quedés a la plantilla. Del prolífic filial del Antiguoko (Xabi Alonso, Arteta, Iraola, Aduriz ...) de Donostia, ha jugat al Reial Union d'Irun i aquest any era al Pasaia KE de la Tercera divisió al País Basc, em diuen que és un gran defensor i amb molta força. Se li podria seguir des d'aquest bloc o fer-li una entrevista, no recordo un jugador al Palamós provinent de la terra amiga d'Euskadi.