sábado, 17 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 17 DE NOVEMBRE DE 2012

ELS DOS DARRERS FIXATGES, JOAN PONS I BIRI, TENEN LA FITXA TRAMITADA I PODRIEN DEBUTAR AL CAMP DEL VIC

El Palamós CF ha confirmat la incorporació de Luís Lahera, conegut futbolísticament com a Biri. Segons va explicar el tècnic Edu Vílchez, “el jugador reforçarà la part ofensiva de l'equip”. Biri arriba de l'Arandina de la tercera divisió castellanolleonesa, on estava fent una bona campanya i havia aconseguit un gol en onze jornades. El nou davanter palamosí té 29 anys i ha desenvolupat una gran part de la seva carrera en diversos equips andalusos. De fet, va coincidir amb Vílchez a la Balompédica Linense. La falta d'efectius podria fer que Luís Lahera ja debutés aquest diumenge a Vic. Qui no formarà part finalment del Palamós després d'estar a prova és el basc Javier Subiza, qui ha estat descartat.

FITXA LUÍS LAHERA "BIRI". FONT: FUTBOLME.COM

Nombre: Luis Lahera Gago "BIRI"

Fecha de nacimiento: 10/10/1983

Lugar de nacimiento: Jerez de la Frontera (Cádiz)

Nacionalidad: Española

Altura: 1,71 Peso: 69

Equips anteriors:

Mallorca B
Motril
Linares
San Fernando
Motril
Almería B
Granada Atlético
Adra
Balompédica Linense
Arcos
Racing Portuense
Diter Zafra
Arcos
Arandina

Biri ha jugat 340 minuts amb l'Arandina de Tercera Divisió en el que portem de temporada. Biri ha jugat 11 partits. Tots els de la present temporada 12-13, però només ha estat titular en un. Biri ha marcat dos gols amb l'Arandina en aquests 11 partits de lliga. Edu Vílchez ja havia entrenat Biri al Linense la temporada 2009/2010. Pels seguidors de les estadistiques, Biri va jugar aquella temporada 09-10 un total de 25 partits (21 com a titular) i va marcar un gol.


JOAN PONS EN EL BARÇA.
 
Joan Pons té 23 anys i pot jugar tant en punta d'atac, com per banda dreta. Destacar que aquest jove futbolista ha format part del Mallorca B, on va aconseguir l'ascens a Segona B i va jugar en el juvenil del FC Barcelona durant la temporada 2007/2008, compartint vestidor amb jugadors com Thiago Alcantara o Jonathan Dos Santos.

No hay comentarios: