PRIMERA VICTÒRIA DE VÍLCHEZ AMB DOS GOLS DE JAVI REVERT

Els palamosins surten dels llocs de descens a una setmana de rebre l'Olot

BATANERO AL CAMP DEL VIC (FOTO: LAJORNADA.CAT)

VIC 1 PALAMÓS 2

UE Vic : Ivan Fuentes, Carrascal, Marc Garcia, Jordi Pla, Pove, Miqui Molist, Albert Soler (Alexis Sanchez, minut 68), Martí Soler, Roger Casas, Bernat (Hèctor, minut 54) i Marcel Verdaguer

Palamós CF : Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Batanero, Ritxi Mercader, Dani Fernández (Biri, minut 60) i Javi Revert

Àrbitre: Pazo Mora. Baix Llobregat.
Targetes grogues: del Palamós / Pove i Miqui Molist del Vic.
Targetes vermelles: Alfons Garcia (2n entrenador del Palamós).

Gols: 1-0: Marc Garcia, minut 10. 1-1: Javi Revert, minut 57. 1-2: Javi Revert, minut 91.

Espectadors: 350 espectadors.

Comentari

El Palamós Club de Futbol ha guanyat el Vic (1-2) i abandona els llocs de descens. A la primera part el Palamós gairebé no ha existit. A la segona però els palamosins han controlat el joc i un Javi Revert estel·lar, ha aconseguit els dos gols de la victòria. El proper partit serà diumenge dia 25 de novembre al Nou Municipal de Palamós el derbi davant l'UE Olot.

La primera part, que ha estat poc vistosa, ha acabat amb el Vic per davant en el marcador. Un gol de falta de Marc Garcia al minut 10 de partit, amb certa fortuna, ha avançat els vigatans. Una falta lateral aprenment sense perill s'ha anat enverinant fins a sorprendre a Bayona. El Palamós ha estatmolt fluix en atac, i la primera ocasió clara, una rematada de Javi Revert, no ha arribat fins al minut 38.

La segona meitat ha estat molt diferent. Ben aviat, al minut 57, el golejador Javi Revert ha aconseguit el gol de l’empat rematant de cap un llençament d'un còrner. Just després de l’empat, el porter Joan Bayona ha evitat el segon gol dels locals amb una aturada providencial.

I quan semblava que el partit acabaria amb empat a un, al minut 91 Javi Revert ha aconeguit el gol de la victòria després d’una centrada de David Batanero que el porter ha escupit i Revert amb la canya a punt a marcat el gol de la victòria. En el minut 60, ha debutat el davanter andalús Luis Lahera "Biri" amb la samarreta del Palamós. Amb aquesta victòria, el Palamós surt de la zona de descens i jugarà el proper partit diumenge vinent a Palamós davant la UE Olot.