martes, 9 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 9 D'OCTUBRE DE 2012


El Palamos CF dona la baixa, via telefònica, a Narcís Barrera, Sergi Romero, Gerard Muñoz i Almendros.

Cap aficionat del Palamós es podria pensar que un mes després de la victòria en la primera jornada de lliga al camp del Gramenet (0-3), el club viuria una situació crítica –suma quatre derrotes consecutives– que ha desencadenat en un reguitzell de baixes entre els components de la seva plantilla. I és que la junta directiva va decidir, de manera consensuada, donar la baixa a Narcís Barrera, Sergi Romero, Òscar Almendros i Gerard Muñoz. Les metodologies emprades pel club empordanès no han deixat indiferent cap dels jugadors afectats: “Ens ho van comunicar dissabte a la tarda, el president, i amb una conversa breu per telèfon”, coincidien tres dels quatre jugadors afectats –a Barrera la notícia l'ha agafat per sorpresa mentre estava viatge.

Motius esportius

El fet que entre els quatre afectats hi hagi dos jugadors titulars indiscutibles en aquest tram inicial de lliga –Òscar Almendros (480 minuts) i Sergi Romero (414)– suma una dosi més de confusió en les accions que està realitzant el club dirigit per Miquel Aguilar, que està de vacances mentre s'estan vivint aquests moments d'incertesa: “Es tracta d'una decisió estrictament esportiva i consensuada amb l'entrenador. Reconeixem que ens hem equivocat amb les formes”, analitzava el director esportiu, Toni Heras.

Baixes sense firmar

“Ara ens trobem una altra situació de sorpresa, ja que hem vingut a buscar la baixa, però no es pot fer efectiva, ja que el president l'ha de firmar i està de vacances”, explica un incrèdul Òscar Almendros. Els tres jugadors que es van adreçar a les oficines del club per confirmar i aclarir la situació es van trobar amb l'explicació del director esportiu, Toni Heras, però en cap cas van rebre cap argument del que encara és, a falta de formalismes, el seu entrenador, Edu Urdiales.
Gerard Muñoz, Sergi Romero i Òscar Almendros ahir al vespre a l'exterior de les oficines del Nou Estadi Municipal de Palamos. FOTO: Laura Avilés..

LES FRASES DELS JUGADORS

El tècnic fa dos dies que no ens diu res. Ara ho hem de pair i mirar on podem jugar

Sergi Romero

Estic sorprès i decebut. Les formes no han estat les idònies; sentim ràbia i impotència

Òscar Almendros

No m'han vist competir i no poden valorar-me. Un tema tan delicat no es diu per telèfon

Gerard Muñoz





LA SELECCIÓ CATALANA AMATEUR GUANYA EL PRIMER PARTIT


La Selecció Catalana amateur ha aconseguit aquesta tarda la primera victòria a la Copa de les Regions UEFA, que es juga a Ucraïna. Els catalans han derrotat per dos a un la selecció de la regió belga d'Ardennes. El porter del Palamós, Joan Bayona, ha estat suplent. Foto: FCF-

No hay comentarios: