lunes, 8 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 8 DE SETEMBRE DE 2012

Aquests dies he estat navegant per moltes webs del futbol català i m'he posat en contacte amb forces responsables de premsa dels clubs per un reportatge sobre els preus dels carnets de soci en el nostre futbol. He comprobat, una vegada més, com clubs petits funcionen molt bé, tant la seva web com el servei de premsa, i d'altres amb tradició, història i havent jugat en categories professionals son un autèntic desastre.

Una de les millors webs per fàcil, completa i actualizada es la del Llagostera i el seu servei de premsa es d'una gran professionalitat. Bona part del mèrit es de l'amic Jordi Gastó. A Tercera, per exemple,  he trobat 3 webs que no t'informen dels preus dels carnets i un altre club ja no te ni la web en funcionament. També a Tercera, i aquest estiu, vaig demanar a un club fins a quatre vegades per correu electrònic (el que posa a la seva web) la data i el lloc de neixement d'un jugador i encara espero resposta (dos mesos desprès). Per cert aquest mateix club te una curiosa mania. Quan fitxa algú o el club genera alguna noticia avisa només a la ràdio i suposa que la resta de mitjans ja ho escoltarant.

El meu consell es aquest: Preneu com exemple clubs com el Llagostera. La amabilitat, la feina ben feta i el bon rotllo entre clubs i mitjans de premsa ha de ser el més normal. Aquesll qui pensa que la premsa es l'enemic va malament. Salut amics lectors.

No hay comentarios: