domingo, 30 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 30 DE SETMBRE DE 2012

El Palamós perd a casa amb el Vilafranca (0-1) i suma la quarta derrota consecutiva

El Palamós Club de Futbol ha perdut amb el Vilafranca (0-1) el quart partit consecutiu i s’apropa perillosament a la zona de descens. Els palamosins han ofert una pobre imatge ofensiva sense crear ocasions de gol i han perdut merescudament davant un rival que ha fet un partit pràctic i efectiu. El Palamós no torna a jugar fins el 21 d’octubre quan visitarà el camp del Santboià.
A la primera part, i per part local, només cal destacar un xut de falta d’Òscar Almendros en el minut 11 que ha sortit per sobre el travesser. El Vilafranca ha creat una mica més perill que el Palamós, amb dos rematades de cap. Una de Dominguez (minut 14) i un altre de Raül Calvo (minut 24) que han sortit fora. Al descans s’ha arribat amb empat a zero. A la segona part el Palamós ha continuat amb un joc ensopit, sense arribar a l’àrea rival ni crear situacions de perill. Els visitants, per la seva part, han marcat en el minut 56 amb un potent xut de Brian des de la frontal de l’àrea. La capacitat de reacció del Palamós ha estat nula, tot i l’entrada d’homes de refresc com Sergio Garcia, Cuenca o el debutant Peque. Ara la lliga s’atura dues setmanes, a causa de la disputa de la Copa de les Regions UEFA, a Ucraïna, en la que hi prendra part el porter i capità del Palamós Joan Bayona. La directiva es planteja fer algun canvi o incorporació, en aquesta auturada del campionat, per redreçar la situació.

PALAMOS 0 VILAFRANCA 1. (JORNADA 6. 30 SETEMBRE 2012)

Palamós CF: Bayona, Barrera (Hèctor Cuenca, 70’), Chicho, Cano, Subi, Venzal, Ritxi Mercader (Sergio Garcia 60’), Oscar Almendros, Batanero, Marc Vila (Peque, 65’) i Javi Revert.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Raúl Calvo, Puchi, Marcos, Valerio (Delgado, 46’), Bacaicoa, Oriol Molins, Font (Ismael 79’) i Brian (Dani Antolínez, 57’).
Àrbitre: Raül Calle Martínez.

Targetes grogues: Venzal i Barrera del Palamós / Cap del Vilafranca.

Targetes vermelles: Pere González (2on entrenador del Palamós).

Gols: 0-1: Brian, minut 56.

Espectadors: 300 espectadors.