martes, 27 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 27 DE NOVEMBRE DE 2012

CF GLOBAL PALAMÓS: UN NOU CONCEPTE DE FUTBOL BASE

El Club de Futbol Global Palamós va celebrar aquest passat diumenge la seva tradicional festa d'inici de temporada a l'esplanada del Port Marina Palamós en la que van participar els 130 nens i nenes que formen part del club.


El Global Palamós és un nou club de Palamós fundat fa quatre temporades i dedicat únicament al futbol de base en el que s'han integrat diversos ex jugadors del Palamós CF com Mario Fernández (Director General), José Luís Gallardo (coordinador de Futbol 11), Carmelo Alejo (coordinador de Futbol 7 juntament amb Hèctor Cubero), l'uruguià Coquito Rodríguez o l'actual capità del Palamós el porter Joan Bayona. El responsable de la preparació física és Josep Salvat (ex preparador físic de Javier Sánchez Vicario). El president del club es un altre ex jugador del Palamós com Jordi Fernández.

Aquesta temporada 2012-2013 el Global Palamós te gairebè 130 futbolistes repartits en 10 equips:  un juvenil, un cadet, un infantil, un aleví, tres benjamins, dos pre-benjamins i un d'Escoleta. La seu social del club, esta situada al primer pis de les galeries Carme, al carrer de Dídac Garrell de Palamós.

No hay comentarios: