miércoles, 28 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 28 DE NOVEMBRE DE 2012

UNA EVIDENT MILLORA DEFENSIVA

Coincidint amb el derbi d'aquest passat diumenge amb l'UE Olot el Palamós, i segons el meu subjectiu criteri, el Palamós va posar de manifest una gran millora defensiva. Em consta que aquest aspecte s'esta treballlant de valent durant la setmana en els entrenaments amb el tècnic Edu Vílchez. Una altra dada destacada es que el palamosí Ritxi Mercader (foto), autor del gol de l'empat amb l'Olot, ha jugat tots els minuts que ha disputat l'equip des de l'arribada de Eduardo Vílchez.


Ritxi Mercader en el partit de diumenge amb l'Olot (Foto: Sergi Cortés).

JOAN PONS BAIXA PER DOBLE MOTIU

El nou fixatge del Palamós CF Joan Pons va ser baixa per lesió en el derbi d'aquest passat diumenge davant l'Olot. Al marge d'aquest lesió, el migcampista de Sant Celoni tampoc hauria pogut disputar el partit ja que va ser escollit  primer vocal en una mesa electoral del seu poble en les eleccions al Paralament de Catalanya d'aquest passat diumenge.

QUINA NADALENCA DEL PALAMOS CF

Coincidint amb l'arribada de les festes nadalenques els dies 25 de desembre de 2012 i 1 i 6 de gener de 2013, a la Nau dels 50 metres de Palamós, el Palamós C.F celebra la seva tradicional Quina nadalenca amb el sorteig de magnífics regals i servei de bar.

No hay comentarios: