sábado, 24 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 24 DE NOVEMBRE DE 2012

Demà diumenge derbi Palamós-Olot. Des de les quatre de la tarda una nova edició de FUTBOL A RADIO PALAMOS amb la narració de Ramon Ribas i Oscar Fraile. Els comentaris de l'ex-tècnic del Palamós CF Robert Aldavert "Robi" i els companys de Radio Olot, David Planella i Josep Guardiola "Papi". Al descans parlarem amb Ñoño (tècnic de la Fundació Esportiva Palamós). Els marcadors de la jornada amb Laura Avilés. Producció del programa i xarxes socials: Guillem Cantorné i la realització tècnica de Marc Sureda. Coordinació general: Pere Subirana.



Dilluns a Televisió Costa Brava comentarem el derbi amb els dos tècnics, Edu Vílchez del Palamós i Rodri de l'Olot i amb el regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós Joan Curto (fotografia). Amb ells tres també reviurem l'històric ascens assolit al camp del Sangonera de Múrcia l'any 1997.



Demà diumenge Palamós i Olot disputaran un atractiu derbi gironí plagat d'al·licients. D'entrada el Palamós CF i la UE Olot feia 24 anys que no es veien les cares en un partit de lliga. L'última vegada que es van enfrontar va ser el diumenge 31 de gener de 1988 en la vintena jornada de lliga de la temporada 1987-88 a Tercera Divisió. El resultat d'aquell partit que obria la segona volta va ser d'empat amb Waldo Ramos a la banqueta local i Xavi Agustí a la de l'Olot.



Vint-i-quatre anys després, les banquetes tornanan a viure un interessant duel entre els tècnics que dirigeixen ambdós equips. Edu Vílchez, ara en el Palamós, i Rodri, tècnic de l'Olot, van coincidir a Tercera i van assolir un històric ascens a Segona B en el camp del Sangonera. Vilchez capitanejaba aquell equip, Rodri era el golejador, (de fet va marcar els dos gols que van donar l'ascens) i els tècnics eren Joan Curto (actual regidor d'esports de l'ajuntament de Palamós) i Jordi Cama.



Un altre dels duels interessants del derbi Palamós-Olot serà el que protagonitzaran els dos màxims golejadors de Tercera Divisió. El davanter de l'Olot Carlos Martínez pichichi amb 10 dianes, i el del Palamós Javi Revert, segon, amb 9.

No hay comentarios: