domingo, 25 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE DE 2012

El Palamós empata el derbi amb l'Olot (1-1)

El Palamós Club de Futbol ha empatat amb la UE Olot (1-1) i ha ofert una bona imatge davant un dels millors equips de la categoria. Els dos gols del partit han arribat a les acaballes d’una primera part en què no s’havia vist cap ocasió de gol. A la segona meitat, ha estat l’Olot que ha controlat el partit, però el marcador no s’ha mogut. El proper partit serà diumenge dia 2 de desembre al camp de la Pobla de Mafumet.

La primera part del partit ha acabat amb empat a un gol. Tant el Palamós com l’Olot han ofert una bona imatge, però cap dels dos equips havia fet mèrits per marcar. L’empat a zero semblava el més just pel que s’estava veient, però en els darrers minuts s’han vist dos gols. El primer l’ha fet l’Olot després d’una excel·lent centrada d’Uri Santos, que Roger Vidal ha enviat al fons de la xarxa. I al minut 44, ha arribat l’empat. David Batanero ha fet una magnífica passada a Ritxi Mercader, que després de controlar la pilota, ha afusellat la porteria d’Oscar Fornés.

A la segona meitat l’Olot ha estat qui ha passat a controlar el partit. Els visitants han tingut la possessió de la pilota i han disposat de diverses ocasions clares de gol. El Palamós tot i així, ha seguit oferint un bon paper i ha intentat aconseguir guanyar el partit, però finalment no ha estat possible i el derbi ha acabat amb empat a un gol. Cal destacar el debut d’Ivan Díaz amb la samarreta del Palamós Club de Futbol. El proper partit serà diumenge vinent al camp de la Pobla de Mafumet.

PALAMÓS 1 OLOT 1

Palamós CF : Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Batanero (Ivan Díaz, 61’), Ritxi Mercader, Biri (Dani Fernández, 71’) i Javi Revert (Sergio García, 91’)

UE Olot: Oscar, Freixa, Francolí, Serra, Hostench, Roger Vidal, Abel Solé, Ivan Cristino (Tissone, 92’), Raúl Rodríguez (Pagès, 82’), Uri Santos (Enric Vallès, 46’) i Carlitos.

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Barcelona.

Targetes grogues: Cano i Chicho del Palamós / Vallès i Raúl Rodríguez de l’Olot.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Roger Vidal, minut 40. 1-1: Ritxi Mercader, minut 44.

Espectadors: 200 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per la mort del president de la FOEG i soci i seguidor del Palamós CF, Jordi Comas que va morir assesinat fà una setmana. La seva vidua va presenciar el partit al costat de l'Alcaldessa de Palamós Maria Teresa Farrés i del president del Palamós CF Miquel Aguilar.