sábado, 15 de diciembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 15 DE DESEMBRE DE 2012

RAPITENCA 2 PALAMÓS 0 

UE Rapitenca: Raúl, David López, Ortega, Julio, Bertomeu, Barru, Raúl Teixidó (Obiol,81’), Miguel, Callarisa, Ferran (Felipe,61’) (Alexis,68’) i Javi Ramos

Palamós CF: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo (Batanero,30’), Venzal, Ivan Díaz, Ritxi Mercader (Joan Pons,46’), Biri (Marc Vila,71’) i Javi Revert

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno. Vilafranca.

Targetes grogues: Ritxi Mercader del Palamós / Bertomeu i Ortega de la Rapitenca.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Callarisa, minut 10. 2-0: Callarisa, minut 13.  

Espectadors: 300 espectadors. Han presenciat el partit els ex-jugadors del Palamós Edu Aguilar i Xavi Molas que ara juguen junts al Alcanar de Segona Catalana.




El partit ha començat de la pitjor manera pels interessos palamosins, que han vist com Callerisa ha posat per davant en el marcador a la Rapitenca amb dos gols en els minuts 10 i 13. Després del segon gol dels locals, el Palamós ha començat a mostrar símptomes de millora i a entrar de mica en mica en el joc. Al minut 17, Cano ha estat a punt de fer el primer gol dels palamosins al rematar un còrner que ha centrat Ivan Díaz, però la pilota ha sortit lleugerament desviada a la dreta del porteria de Raúl. Ha estat l’aproximació més clara a l’àrea dels locals per part del Palamós. Raúl Calvo ha hagut de ser subsitituit al minut 30 per David Batanero, després de rebre un cop de Bertomeu que li ha causat un tall a la cella i li han fet set punts de sutura. El jugador de la Rapitenca ha vist la targeta groga en aquesta acció. El primer període ha acabat amb el resultat de dos gols a zero.

Al descans, Eduardo Vílchez ha fet entrar Joan Pons en substitució de Ritxi Mercader. El nou fitxatge del Palamós ha revolucionat el joc de l’equip, que abans del primer quart d’hora ha gaudit de tres ocasions molt clares de gol amb Javi Revert de protagonista, que no ha pogut enviar al fons de la xarxa. Els palamosins han sortit al camp amb la màxima intensitat i han dominat el joc, però als minuts finals de partit s’han desinflat i això ha estat a punt de suposar el tercer de la Rapitenca, que Bayona de forma providencial ha evitat. A cinc minuts del final, David Batanero ha estat a punt d’escurçar distàncies amb un gran xut que finalment el porter Raúl ha refusat. I en el temps afegit, Marc Vila també ha pogut marcar però la pilota ha acabat sortint desviada. El Palamós, que ha disposat de suficients ocasions per remontar el partit, no ha sabut aprofitar-les i ha perdut per dos a zero. D’aquesta manera, el Palamós Club de Futbol podria tornar a la zona de descens si la Montanyesa puntua o el Júpiter guanya. Com anècdota del partit, cal destacar que l’autocar del Palamós ha patit una avaria al motor a la sortida de l'hotel de concentració de Sant Carles de la Ràpita i l'equip ha arribat al camp mitja hora abans de començar el partit. El darrer partit serà diumenge vinent al Nou Municipal davant el Vilassar de Mar.

No hay comentarios: