viernes, 14 de diciembre de 2012

GAES patrocinarà durant tres anys la Palamós Christmas Race.

La regata internacional de vela Palamós Christmas Race té, per primera vegada en la seva història, un patrocinador principal. Es tracta de la firma GAES, especialitzada en centres auditius. L’acte de presentació del conveni s'ha fet aquest migdia a la seu de la companyia a Barcelona. La GAES Christmas Race se celebra del 19 al 23 d'aquest mes i es preveu que la participació superi les 250 embarcacions, procedents de més de vint països diferents.

AVUI FA 10 ANYS (14-12-2002-HEMEROTECA RÀDIO PALAMÓS)

Palamós i Figueres empaten a zero en un pobre partit

enllaç permanent enviar per correu versió imprimible
Decebedor empat a zero en el derbi empordanès jugat ahir al Nou Estadi municipal entre el Palamós i el Figueres. Els dos equips van exhibir un joc molt pobre i es van fer acreedors a l'empat sense gols, un resultat que va deixar descontents palamosins i figuerencs. Les derrotes de la Gramanet i el Barcelona B impedeixen que aquests dos conjunts es distanciin del Palamós, que continua en el quart lloc de la classificació.

A la Primera Regional, la Fundació Esportiva Palamós ha tornat a entrar en una dinàmica negativa de resultats. Dissabte va perdre a casa per 3 a 4 amb l'Amer. Tot i això, els homes de Juli Torrent es mantenen encara a la zona mitjana de la classificació.

En l'àmbit poliesportiu, contundent derrota del sènior masculí del Club Esportiu Palamós, a la Tercera Catalana de bàsquet. Els palamosins van perdre de 31 punts a casa, davant del Lloret A. Pel que fa al futbol sala, l'MP Electrònics va empatar a quatre en la seva visita a la pista del Mid Sports.

No hay comentarios: