CF Pobla de Mafumet: Carlos, Aitor, Juli, Mozo, Boniquet, Fran (Forgàs 26'), Oribe, Caco, Cunill, Joan Sabaté (Casanova, 71’) i Charly (Marc Vernet, 81’)

Palamós CF: Bayona, David Malo (Sergio García, 64’), Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Batanero, Ritxi Mercader, Ivan Díaz (Peque, 84’) i Javi Revert (Biri, 73’)

Àrbitre: Rubén Avalos Barrera. Igualada.

Targetes grogues: Bayona, Cano, Batanero, Subi, Ritxi Mercader i Javi Revert del Palamós / Aitor de la Pobla.

Targetes vermelles: Mozo (doble groga) de la Pobla de Mafumet (86').

Gols: 0-1: Chicho, minut 45.

Espectadors: 150 espectadors.

COMENTARI

El Palamós Club de Futbol ha guanyat la Pobla de Mafumet (0-1) i s’allunya de la zona de descens. L’únic gol del partit, ha arribat en el descompte de la primera part després d’una falta xutada per Batanero, que el defensa Chicho ha enviat al fons de la xarxa amb el cap. A la segona part els palamosins han aguantat el resultat amb èxit, i han sumat la tercera victòria de la temporada. El proper partit serà el proper diumenge a casa davant el Club Esportiu Europa (16:30 h).

El Palamós Club de Futbol ha marxat al descans amb avantatge en el marcador. Fins al minut 35 de partit, cap dels dos equips havia fet mèrits per marcar. En els instants finals però, han arribat les ocasions de gol pel Palamós, que el porter local Carlos i el pal han evitat que es materialitzessin. I al minut 45, una falta sobre Ritxi Mercader que ha botat David Batanero, ha permès a Chicho enviar la pilota al fons de la xarxa. Aquest ha estat el primer gol que marac Chicho amb la samarreta del Palamós.

A la segona part, els palamosins s’han limitat a mantenir el resultat, i fins i tot l’han pogut ampliar després d’una bona jugada de Biri al minut 78, que el jugador no ha pogut enviar al fons de la xarxa. Els minuts finals de partit el Palamós ha jugat amb un home més després que l’àrbitre hagi expulsat al local Mozo mostrant-li la segona targeta groga. Amb aquesta important victòria, el Palamós Club de Futbol s’allunya de la zona de descens.

DECLARACIONS EDU VILCHEZ

A la primera part crec que hem tingut més i millors ocasions que ells a la segona.

A la segona part ens han apretat molt més, han jugat amb més velocitat i ens han creta perill amb joc per les bandes. Ens ha tocat treballar de valent.

DECLARACIONS CHICHO

Estic molt content d'haver marcat el meu primer gol amb la samarreta del Palamós. Feia temps que el buscava i avui ha arribat i ens ha permés sumar una victòria molt important.