sábado, 8 de diciembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 8 DE DESEMBRE DE 2012



El Palamós busca davant l'Europa la primera victòria a casa.
El Palamós Club de Futbol vol guanyar avui diumenge el seu primer partit de la temporada al Nou Estadi Municipal. L’equip entrenat per Eduardo Vílchez rep la visita de l’Europa, tercer classificat del grup. Els palamosins fa quatre jornades que no perden, han guanyat dos partits seguits fora de casa però tenen l’assignatura pendent de no conèixer encara la victòria com a locals.

El Palamós tindrà davant un dels rivals més difícils de la categoria i que ocupa actualment la tercera posició en la taula. El tècnic, Eduardo Vílchez, diu de l'Europa que: "serà un rival molt complicat com ho demostra la seva classificació. Haurem d'estar molt segurs en defensa ja que es molt important mantenir la porta a zero en els partits de casa"

L'equip ve d'una dinàmica positiva. Porta quatre jornades imbatuts amb dues victòries com a visitant als camps del Vic i la Pobla de Mafumet i dos empats a casa amb el Balaguer i Olot. Precisament, l'equip vol aprofitar aquesta inèrcia per aconseguir d'una vegada per totes la primera victòria al Nou Estadi. Edu Vílchez te tots els jugadors a la seva disposició excepte el dafensa David Malo que serà baixa per lesió.


Possible onze del Palamós CF

Palamós CF: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Batanero, Ritxi Mercader, Ivan Díaz i Javi Revert.

Suplents: Galvez, Martí Bartrina, Peque, Biri, Marc Vila i Jaume Duran.

Lesionats: David Malo.

No hay comentarios: