jueves, 17 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 17 DE GENER DE 2013

 

ARTICLE ESCRIT PER A LA WEB OFICIAL DE LA UNIÓ ESPORTIVA LLAGOSTERA



Any 2011 en un lloc indeterminat de la tribuna del Nou Municipal de Palamós parlen entre ells dos socis ja veterans del club, abans d'un partit de lliga de Primera Catalana entre el Palamós CF i el Júnior: - Manel, t'en recordes quan ompliem aquest estadi? - I tant Emili i tant, com no? clar que ho recordo!.
Llavors venien a jugar el Betis, l'Espanyol o el Depor i fins i tot l'Athletic de Bilbao a la Copa. - Ai quins temps Manel, quins temps. Llavors sortiem a TV3, al Estudio Estadio i a la portada de l'Sport. Ara ja no sortim ni a La Proa.
Any 2050 en un lloc indeterminat de tribuna del camp Municipal de Llagostera parlen entre ells dos socis veterans del club, abans d'un partit de lliga de Cinquena Catalana entre el LLagostera i el CF Gavarres. - Ramón, t'en recordes quan ompliem aquest camp? - I tant Siscu i tant. Llavors venien a jugar el Nàstic, l'Hospitalet o el Sant Andreu i fins i tot el València a la Copa. - Ai quins temps Ramón, quins temps. Llavors sortiem a TV3, a Telecinco i a les pàgines centrals del Marca. Ara ja no sortim ni al full parroquial.
La primera conversa es real, o força semblant a la realitat, i la segona pura ficció. El somni d'en Manel i l'Emili va durar sis anys. El d'en Ramon i en Siscu, de moment, dos. Disfruteu, gaudiu i sobretot valoreu el que teniu i viviu intensament cada dia, cada hora, cada minut i cada segon d'aquesta realitat que, per sort, us ha tocat viure.
Pere Subirana
Periodista


AQUÍ TENIU L'ENLLAÇ:
http://www.uellagostera.com/index.php?option=com_content&view=article&id=501:realitat-i-ficcio&catid=40:opinio

El Global Palamós, a la Jornada de formació d'entrenadors.


El Club Global Palamós ha estat present en la Jornada de Formació sobre el futur del futbol de base, que ha organitzat recentment el Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol. El club palamosí va estar representat per Ramon Garcia, un dels seus entrenadors. La jornada va comptar amb la presència del seleccionador espanyol, Vicente Del Bosque.

Costa Brava Esports - Valoració primera volta del Palamós CF. 

 
Moltes gràcies a tots pel seguiment del programa COSTA BRAVA ESPORTS. Cada vegada som més. 
 
Aquí teniu l'enllaç del programa d'aquest passat dilluns 14 de gener:
http://www.costabravadigital.cat/tv-costa-brava-a-la-carta/video/latest/costa-brava-esports-valoracio-primera-volta-del-palamos-cf

No hay comentarios: