martes, 15 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 15 DE GENER DE 2013

BALANÇ DE LA PRIMERA VOLTA

El Palamós ha tancat la primera volta com el pitjor equip de tercera a casa, el més golejat de la categoria, i en zona de descens. Un Palamós que va pujar a tercera com a millor tercer de Primera Catalana i desprès de la compra per part del filial de l'Espanyol d'una plaça a Segona B. La bona feina de Vílchez no va ser suficient perquè club i entrenador es posessin d'acord i el tècnic no va renovar. L'encarregat d'assumir el nou repte a Tercera va ser Edu Urdiales. Un entrenador jove, però sense experiència a la categoria. El Palamós va començar la temporada amb bones sensacions però el seu rendiment va anar decaient jornada rera jornada. Fragilitat defensiva i falta de gol van ser alguns dels factors de l'enfonsament del Degà.

PRIMERA ALINIACIÓ DEL PALAMÓS CF A LA PRETEMPORADA

El Palamós va fer el pitjor inici del darrer lustre amb uns números molt més dolents que la temporada 2010- 2011 quan va baixar a Primera Catalana. Es feia evident que es necessitava un revulsiu i aquest arribaria a la jornada vuit amb el canvi d'entrenador. Edu Urdiales va ser destituit i Vilchez va tornar a la banqueta palamosina. També van arribar els fixatges de Raül Calvo, David Malo, Joan Pons, Biri i Iván Díaz i el club va donar fins a vuit baixes. Amb tot això, el Palamós ha tancat la primera volta penúltim a la classificació amb 15 punts i sense haver guanyat ni un sol partit en el nou Municipal aquesta temporada amb 5 empats i 5 derrotes en els deu partits disputats. El Palamós ha sumat únicament 5 dels 30 punts que s'han posat en joc. L'equip d'Edu Vílchez ha continuat mostrant-se poc sòlid en defensa amb 36 gols encaixats enfront els 19 marcats, 10 dels quals han estat obra de Javi Revert.

El Palamós va tancar la primera volta aquest diumenge regalant un empat contra el Júpiter. Si en comptes de mirar avall es mira amunt hi ha una escletxa d'esperança, ja que el tretzè classificat, el Castelldefels, només té quatre punts més que el Palamós. Canviar la perspectiva amb la que es mira la classificació pot ser una bona manera d'encarar amb optimisme una difícil i complicada segona volta.

PERE SUBIRANA.

No hay comentarios: