lunes, 14 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 14 DE GENER DE 2013

A casa, es resisteix la victòria

Futbol. 3a divisió. El Palamós fa un altre pas en fals a casa i arriba a mitja lliga penúltim. Els baixempordanesos es van espavilar en la segona part i David Malo (80') va igualar el 0-1

JÚPITER1

PALAMÓS1

L'últim partit de la primera volta tampoc va servir perquè el Palamós trobés l'anhelada primera victòria com a local. El conjunt baixempordanès només va poder empatar el partit contra el Júpiter, i arriba a mitja lliga en el penúltim lloc.
Durant la primera meitat, els d'Edu Vílchez no van estar gaire fins, tot i que van tenir un parell d'arribades clares. Marc Vila va rematar un córner servit per Ivan Díaz que el porter Sergio va refusar (24') i no va arribar per molt poc a una bona centrada de Biri (44'). Entre les dues ocasions, va arribar el gol del Júpiter, per un penal que Venzal va cometre sobre el davanter Velillas (34'). El Hadji va superar Martí Bartrina, que va debutar com a porter titular en detriment de Joan Bayona.
En la segona part, el Palamós va accelerar, sobretot a partir que Edu Vílchez va fer entrar al camp Joan Pons i David Batanero. En el minut 72, i després d'una gran jugada individual de Joan pons, Ritxi Mercader va disposar d'una doble ocasió de gol, que primer va refusar el porter Sergio i després el propi jugador palamosí va enviar a fora. Tres minuts més tard, Biri va estar a punt d'aconseguir l'empat, però el seu xut es va estavellar al pal. El conjunt palamosí feia mèrits per obtenir l'empat, que no va trigar gaire més estona a arribar. L'autor del gol va ser David Malo, que va engaltar un xut potent des de fora de l'àrea que va batre el porter del Júpiter (80'). Encara quedaven deu minuts i el Palamós es veia amb cor de buscar el gol de la victòria, però no se'n va sortir.
PALAMÓS: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal (Joan Pons, 69'), Subi, Raúl Calvo, Marc Vila (Batanero, 60'), Ritxi Mercader (Jaume Duran, 82'), Ivan Díaz, Biri i Javi Revert.
JÚPITER: Sergio, Mechi (Romo, 82'), Peter (Oriol, 71'), Massa, Serrano, El Hadji, Isra, Xavi Valls, Velillas, Lalo (Poche, 92') i Chinchilla.
GOLS: 0-1 (34') El Hadji, de penal. 1-1 (80') David Malo.
ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Venzal, Biri i Ivan Díaz, del Palamós, i Lalo, del Júpiter. T.V.: cap.
PÚBLIC: 150 espectadors.

Edu Vílchez
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
L'arbitratge ens ha perjudicat moltíssim. Amb l'1-1, no ha volgut veure unes mans claríssimes a dins la seva àrea
Sens dubte que hem merescut la victòria. Cada setmana ens fotem un tret al peu i regalem un gol

Tota una volta sense guanyar com a locals

Amb l'empat a un contra el Júpiter, el Palamós ha firmat tota una volta sense conèixer la victòria com a locals. Els jugadors dirigits per Edu Vílchez han obtingut cinc punts en el Nou municipal de Palamós, gràcies als cinc empats obtinguts, i han caigut derrotats en cinc ocasions més. De fet, els palamosins han aconseguit el doble de punts lluny del seu propi estadi, fins a deu. La mala dinàmica de resultats davant dels seus aficionats pot ser clau en les aspiracions del conjunt empordanès per salvar finalment la categoria.