Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal, Subi, Raúl Calvo, Batanero, Ritxi Mercader, Joan Pons (Sergio García,18’), Biri (Dani Fernández, 86') i Javi Revert

Gramanet: Xavi Comas, Marc Esteban, Fontanils, Gerard Sanz, Payán, Aitor, Manu, Anselmo (Toneu, 5’), Fontanella, Roberto Morales i Pedro (Pedrola, 83’)

Àrbitre: Ana Zardaín López. Delegació del Maresme.

Targetes grogues: Chicho i Subi del Palamós / Payán, Gerard Sanz i Fontanella de la Gramanet.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Javi Revert, minut 23. 2-0: Biri, minut 33. 2-1: Roberto Morales, minut 74.

Públic: 200 espectadors.

El Palamós Club de Futbol ha guanyat el primer partit de la temporada a casa enfront la Gramanet (2-1) i surt de la zona de descens. Els palamosins han fet una molt bona primera meitat i han marxat al descans amb un dos a zero favorable amb gols de Javi Revert i Biri. A la segona, la Gramanet ha despertat i ha posat emoció al partit escurçant distàncies amb un gol de Roberto Morales a un quart d’hora pel final. El proper partit serà diumenge vinent al camp de la Montanyesa a les 12 del migdia.