domingo, 17 de febrero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 17 DE FEBER DE 2013

El Palamós guanya el derbi amb el Figueres (2-0) però continua en zona de descens.

El Palamós Club de Futbol ha estat el just guanyador del derbi ampurdanés que aquesta tarda ha jugat en el Nou Municipal davant del Figueres. El Palamós ha jugat la millor primera part de la temporada i al descans s'ha arribat amb un marcador favorable d'un gol a zero. El gol l'ha marcat Javi Revert, després d'una magnifica jugada personal de Biri. A la segona part el Palamós s'ha defensat amb ordre i ha pogut sentenciar en un contracop en el que ha marcat Iván Díaz. El proper partit serà diumenge vinent al camp del Vilafranca (12:30 hores).
El Palamós ha sumat amb tota justícia els tres punts en joc en el derbi empordanès que ha disputat davant del Figueres. Els de Edu Vílchez han jugat la millor primera part de tota la temporada amb constants arribades a la porteria d'un Figueres poruc en atac i desbordat en defensa. La aportació ofensiva de Biri i l'olfacte golejador de Revert que precisament han estat els protagonistes en la jugada del primer gol, ha estat clau perquè el Palamós marxés al descans amb un marcador favorable. En el primer temps per part visitantnomés es pot destacar la rapidesa i mobilitat ofensiva de Pol Compte.

En el segon temps el Figueres, ha passat a dominar la pilota encara que sense crear clares ocasions a la porta de Martí Bartrina. El Palamós per la seva part ha pogut mantenir la seva porta a zero gràcies a l'aportació defensiva d'homes com Raül Calvo. En un contraatac i després d'un centre de Subi des de la banda esquerra, el exespañolista Iván Díaz ha deixat el derbi sentenciat amb una rematada amb precisió i potència. El Figueres contínua prop dels quatre primers, mentre el Palamós, i malgrat la victòria, contínua en zona de descens. PERE SUBIRANA.

PALAMÓS 2 UE FIGUERES 0

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Cano, Raúl Calvo, Subi, Gálvez, Venzal, Ivan Díaz, Ritxi Mercader (Jaume Duran, 88’), Biri (Joan Pons, 77') i Javi Revert (Dani Fernandez, 85').

UE Figueres: Reig, Busquets, Argi, Murga, Barrera, Pedro del Campo, Sergi Moreno (Teixi, 55'), Ferran, Marc Vilà (Moñino, 67'), Cornellà i Pol Compte.

Àrbitre: Rodríguez Campos (Galicia).

Targetes grogues: Biri del Palamós.