jueves, 14 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 14 DE MARÇ DE 2013
Estic realitzant un reportage sobre les entrades mitjanes que registren cada jornada els camps de futbol de Tercera i els partits que han registrat més públic aquesta temporada. En general les dades són molt pobres. Els únics clubs que trenquen la mitjana en positiu són l'Europa i l'Olot. Si teniu dades o reflexions al respecte m'agradaria les fessiu arribar en forma de comentari en aquest mateix blog o a la meva adreça de correu electrònic psubirana@yahoo.es

Mireu aquest sensancional video de Macaco. Els nens i nenes de la planta d'Oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu, i els professionals i voluntaris que els acompanyen al centre, canten amb Macaco la cançó "Seguiremos", un missatge d'esperança sobre la importància de la recerca en la lluita contra el càncer infantil. El visionat del vídeo NO reporta cap donatiu. Podeu fer el vostre donatiu a la web http://www.obrasocialsantjoandedeu.org si voleu contribuir a finançar la recerca del càncer infantil. Podeu mirar el video a la següent adreça:

http://www.youtube.com/watch?v=8WATgU5PduE

Aquest dilluns varem tenir en el Costa Brava Esports de TV Costa Brava a Martí Bartrina porter del Palamós CF i Laura Estrada  responsable tècnica de les botigues NANA que ens va parlar de nutrició esportiva.


http://costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/23197-costa-brava-esports-nutricio-esportiva-i-entrevista-a-marti-bartrinaNo hay comentarios: