miércoles, 13 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 13 DE MARÇ DE 2013



Per una vegada, i sense que seveixi de precedent, cal felicitar al Departament de Relacions Externes del Palamós CF. Ahir vaig rebre la primera nota de premsa de la temporada que deia textualment això:

Us informem que davant el trascendental partit que el Palamós CF juga aquest cap de setmana (Palamós CF-UE Castelldefels; 17/03, 16:30), la direcció del club ha acordat que tots els socis del Palamós CF que assisteixin al partit podran portar dos acompanyants que tindran lliure accés a l'estadi. Preguem feu difusió d'aquesta notícia.

Missatge rebut, llegit i publicat. Veieu que fàcil es fer les coses bé. Per cert aquest matí la Web oficial del club no deia res d'aquesta promoció. Coses del directe.




Ahir vam veure un Barça d'éxit. Com diu el mestre Puyal, éxit es una combinació de treball, sort i talent. El treball va ser magnífic des de el primer minut. La sort va arribar amb el xut del Milan al pal un parell de minuts abans de marcar el segon. El talent ja el posi Messi que va una mica sobrat d'això. El que deia un Barça d'éxit.

Aqui teniu la portada de Mundo Deportivo d'avui fa 30 anys. El Betis empatava al Camp Nou i el flaco Menotti entrenava el Barça de Maradona. A les planes de futbol català es parlava del partit Badalona -  Olot, que aleshores també era el líder de Tercera.









No hay comentarios: