lunes, 11 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 11 DE MARÇ DE 2013


Gran partit del Palamós ahir al camp del Manlleu (a la foto Subi rebutja una pilota en presència d'un jugador del Manlleu). Meritori empat a zero, amb dos xuts al pal inclosos. Ara cal fer bó aquest punt guanyant diumenge el castelldefels. Ens hi jugarem mitja lliga. Serà un partit de quatre punts.

La teoria del bon amic Quique Yagüe torna a ser una vegada més encertada. Com sempre diu que important es mantenir la porteria a zero. M'alegro per Martí Bartrina, que per cert el tindrem aquest vespre com a convidat en el programa de TV Costa Brava.

I parlant de TV, aquest matí en el meu passeig matinal per la badia de Palamós (quin luxe que només tenim uns quants) he trobat un equip d'una productora al mateix Passeig gravant alguna cosa (que no he preguntat). Palamós es un lloc collunut per localitzacions.

El CE Palamós va guanyar ahir a la pista de les Franqueses (74-76) i ja porta quatre victòries consecutives. Enhorabona als nois que entrena Carles Sala.

Ha mort Manel Montalban que va ser alcalde de Montràs fins el 2011 i president de la Penya Barcelonista de Palafrugell. Descansi en Pau.

Cada vegada m'agrada més el programa de Tele 5, Tu si que vales. Entretingut, amb un nivell alt dels concursants i un bon jurat en el que destaca de forma especial Risto Mejide. aquest Risto crec que es un tio realment brillant i molt del Barça. La cirereta la posen les col.loboracions de Eduardo Gómez (mente fria en la serie La Que SE Avecina) i del Sevilla.

No hay comentarios: