Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader, Marc Vila (Sergio Garcia, 8’) (Biri, 78’), Ivan Diaz (Batanero, 69’) i Javi Revert.

Suplents: Joan Bayona, Galvez, Sergio Garcia, Batanero i Biri.

AEC Manlleu: Barragan, Manu Moreno, Archi, Gely, Masó, Putxi, Seuma, Iván Guzman (Adrià Casanova, 70’), Portet (Joan Muntada, 82’), Manel Sala i Sergio Ginés.

Targetes grogues: Seuma i Sergio Ginés (2) del Manlleu i Raül Calvo, Sergio Garcia i Ritxi Mercader del Palamós

Targetes vermelles: Sergio Ginés per doble amonestació. Expulsat minut 80..

Gols: 0-0.

Públic: 100 espectadors.

El Palamós Club de Futbol ha empatat al camp del Manlleu (0-0) i continua una setmana més en llocs de descens, tot i que es troba a un sol punt de la permanència. El Palamós ha fet un partit molt seriós i ha sumat un valuós punt en un dels camps més difícils de la categoria. L’equip de Vílchez ha disposat de bones ocasions de gol per guanyar, però dos pilotes al pal en el primer temps ho han impedit en un partit marcat per una gran actuació del porter Martí Bartrina i pel fort vent que ha bufat durant els noranta minuts. El Palamós jugarà el proper partit a casa amb el Castelldefels .

En el minut 8, el mig del Palamós Marc Vila s’ha ressentit d’unes molèsties i ha estat substituït per Sergio Garcia. La primera aproximació de perill ha estat del Manlleu amb un tímid xut de Manel Sala des de la frontal de l’àrea en el minut 18 que ha aturat sense cap problema el porter del Palamós Martí Bartrina. De tota manera, les millors ocasions del primer temps han estat dels palamosins. Primer amb un cop de cap de Chicho al travesser, desprès d’una falta centrada per Iván Díaz des de la banda dreta (28’). I dos minuts més tard (30’) Iván Diaz ha tornat a xutar al pal en els millors minuts de l’equip de Vílchez. Al descans s’ha arribat amb empat a zero.

A la segona meitat tots dos equips han tornat ha disposar de bones ocasions per marcar. En el minut 60, Ritxi Mercader ha disposat d’una bona ocasió que no ha acabat en gol per poc. El potent xut del mig palamosí ha estat aturat en dos temps pel porter del Manlleu. Dos minuts més tard (62’) el Manlleu ha disposat de la millor ocasió del partit en un u contra u de Portet amb Martí Bartrina que ha aturat el porter palamosí. En el minut 67 Manel Sala ha provat el xut des de la frontal que ha sortit lleugerament desviat molt a prop de l’escaire dret. El tècnic del Palamós Edu Vílchez ha donat entrada a un mig ofensiu com Batanero i un davanter com Biri per oxigenar l’equip i buscar la victòria. En el minut 77 un xut a boca de cançó de Seuma que ha aturat Martí Bartrina. El Palamós ha jugat amb superioritat els darrers deu minuts del partit per l’expulsió del local Sergio Ginés per doble amonestació, però no ha disposat de més ocasions.

Aquest punt te molt valor ja que l’hem sumat en el camp del quart classificat. En el descans els hi recordat això mateix als jugadors. (VILCHEZ)
Amb els equips de la part alta ens creixem. Amb aquest punt ens hem refet d’alguna manera de la derrota a Vilafranca. (MARTÍ BARTRINA)