domingo, 3 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 3 DE MARÇ DE 2013

El Palamós empata a casa amb el Santboià (1-1)

El Palamós Club de Futbol ha empatat amb el Santboià a casa (1-1) i continua una setmana més en llocs de descens a Primera Catalana, tot i que puja un lloc a la classificació i es a un sol punt dels llocs de permanència. El Palamós ha millorat respecte el darrer partit al camp del Vilafranca, però un gol just començar el partit ha fet que anés amb el marcador en contra durant molts minuts del partit. El Santboià ha donat per bo el punt que ha sumat mentre els palamosins s’han lamentat de les moltes ocasions que han desaprofitat.

El partit ha començat novament de la pitjor manera possible pel Palamós. En el minut 3, el jugador del Santboià Del Moral ha fet el primer gol en una acció d’autèntica mala sort. Un xut de Del Moral ha tocat en el central Chicho que ha desviat la trajectòria de la pilota, sorprenent al porter Martí Bartrina. El Palamós s’ha animat ràpidament i ha disposat de bones ocasions per marcar. Primer amb un cop de cap de Chicho en el minut 4. L’andalús Biri, que ha estat molt actiu en el primer temps, ha estat el protagonista en dos oportunitats de gol. Una centrada de Biri en el minut 7 ha estat rematada per Revert fent lluir el porter visitant i el mateix Biri ha provat sort amb un xut en el minut 12. En el minut 27, l’àrbitre ha anulat un gol a Javi Revert per fora de joc, en una rematada de cap de Calvo que ha refusat el porter Quinti. La pilota ha anat als peus de Revert que ha marcat, segons l’àrbitre, en posició de fora de joc. L’extrem andalús Biri ha salvat el segon gol en el minut 32 en una rematada de Pedro que havia superat al porter Martí Bartrina.

A la segona meitat, el Palamós han continuat en línia ascendent en atac i ha empatat el matx ben aviat. De tota manera l’ex palamosí Jordi Martinéz ha tingut dos bones ocasions en els minuts 47 i 50 just abans de l’empat dels palamosins. Al minut 52, Un corner servit per Batanero l’ha refusat amb el cap la defensa del Santboià i Iván Díaz amb un potent xut, des de la frontal de l’àrea, ha fet l’empat a un. El Palamós ha continuat gaudint de les millors ocasions i dominant, però sense poder marcar el segon gol. En aquest segon temps Vílchez ha donat entrada a homes de refresc com Marc Vila i Gálvez. A sis minuts del final, Revert ha gaudit d’una bona ocasió, però un mal control ha fet que no xutés amb efectivitat. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al camp del Manlleu. Al final del matx el tècnic Edu vílchez s'ha queixat de l'arbitratge.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 1 SANTBOIÀ 1

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Ivan Díaz (Jaume Durán, 89’), Ritxi Mercader (Marc Vila, 76’), Batanero (Gálvez, 78’), Biri i Javi Revert.

CF Santboià: Quinti, Bolaños, Dani, Fran, Miki, Kevin (Joël, 70’), Collado, Heredia, Pedro, Jordi Martínez i Del Moral (Aiham, 61’).

Àrbitre: Luís Pablo Querol. Delegació de Tortosa.

Targetes grogues: Chicho, Biri i Ritxi Mercader del Palamós i Bolaños, Heredia i Miki del Santboià.