viernes, 29 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 29 DE MARÇ DE 2012

El Palamós suma 3 punts d'or a Balaguer (0-1)

El Palamós ha guanyat al camp del Balaguer (0-1) i s’allunya de la zona de descens. Un gol de Javi Revert, que ja en suma 15 dianes aquesta temporada, al transformar un penal comès sobre Jaume Duran, li ha servit al Palamós per sumar tres punts importantissims davant un rival directe com el Balaguer. El Palamós no guanyava fora de casa des del passat 2 de desembre quan es va imposar per 0-1 al camp de la Pobla de Mafumet.

Primera part sense gaire història. Al minut 4, el Palamós s’ha pogut avançar en el marcador mitjançant Biri. L’andalús s’ha internat a l’àrea rival després d’una jugada individual i ha enviat un xut potent ben dirigit a porteria, però el porter Nogués ha aturat l’esfèrica. Els minuts han anat passant i cap dels dos equips ha creat perill. Els instants finals però han fet incomodar als palamosins. Ivan Díaz ha perdut una pilota en zona defensiva i ha hagut d’esmenar l’error amb una falta sobre Tito. El palamosí ha vist targeta groga en aquesta acció. El llançament posterior de la falta l’ha aturat Martí Bartrina. I al minut 45, Sergi Galcerán ha estat a punt de marcar, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica que la primera, sense ocasions i poc ritme de joc. De mica en mica, el partit s’ha anat animant i al minut 56 ha arribat la jugada que ha canviat el signe del partit. El defensa Joel ha fet caure Jaume Duran, que debutaba com a titular, dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal favorable al Palamós. Javi Revert ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i establir el 0 a 1. Gràcies al gol, els palamosins han passat a dominar el partit i fins i tot han pogut ampliar el marcador amb tres ocasions que Revert no ha aconseguit materialitzar.

El Palamós ha sumat tres punts d’or que l’allunyen del descens, en un partit en el que ha debutat el jove jugador de 17 anys de la Fundació Esportiva Palamós, Toni Rodríguez que ha substituït a Ivan Díaz en els darrers minuts del partit. El proper partit serà diumenge 7 d'abril en el Nou Municipal davant el Vic, a partir de les 5 de la tarda

BALAGUER 0 PALAMÓS 1

CF Balaguer: Nogués, Joel, Jordana, Joan Martínez, Egea, Giribet, Tito (Gardenyes, 71’), Andreu Martínez (Sánchez, 64’), Ibán Parra, Isaac i Sergi Galcerán (Yeray, 79’).

Palamós CF: Martí Bartrina, Subi, David Malo, Venzal, Sergio García, Gálvez, Ivan Díaz (Toni Rodríguez, 92’), Ritxi Mercader, Jaume Duran (Joan Pons, 73’), Biri (Dani Fernández, 85’) i Javi Revert.

Àrbitre: Francesc Galan Baró. Delegació de Manresa.

Targetes grogues: Giribet, Joel, Joan Martínez, Nogués i Isaac del Balaguer / Ivan Díaz i Joan Pons del Palamós.