jueves, 21 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 21 DE MARÇ DE 2013

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Joan Curto, creu que la reunificació del futbol de base al municipi no estarà completa si no inclou el Palamós Club de Futbol. Joan Curto diu, fins i tot, que la nova entitat que resulti d’aquest procés ha de portar precisament el nom del club degà del futbol català.




Ni Fundació ni Global han volgut valorar quin nom hauria de tenir el nou club que aglutini el futbol de base, però sembla clar que, si s'arriba a un acord amb el Palamós CF, el futbol formatiu palamosí, a partir de la propera temporada, actuarà sota el nom, colors i escut del club Degà de Catalunya. FOTO: RADIO PALAMÓS.


A tot això el Global Palamós ha penjat el següent comunicat a la seva WEB:

Per mitjà de la present, volem fer-li arribar el nostre missatge de tranquil · litat per tots els comentaris que s’estan realitzant aquests dies en els mitjans de comunicació i entre la societat de la població de Palamós.


És cert que s’està parlant de fusió en el Futbol Base a Palamós. Però si encara no se’ls ha comunicat res a les nostres famílies que formen del Global Palamós, és perquè encara no és definitiu.

És per això que demanem disculpes si s’han sentit molestos per aquestes notícies sense a veure estat comunicat encara. Però pensin que estem mirant de millorar les condicions dels nois que és precisament l’objectiu de tots dos clubs. Quan sigui definitiu es farà un reunió amb tots per poder comunicar-los els resultats.

La Direcció del Club, President, Vicepresident i Director esportiu, els demana tranquil · litat i que sàpiguen que portem a tots els nens del Global Palamós amb nosaltres present en pensament en cada reunió que s’està realitzant. Gràcies per la paciència i estem en contacte amb tots vosaltres tan aviat sigui possible i definitiu.

Atentament, La Direcció.








No hay comentarios: