miércoles, 20 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 20 DE MARÇ DE 2013


Subirana 99%

Futbol. 3a divisió. El lateral esquerre jugarà el partit número 100 amb el Palamós després de perdre's només un matx des de 2010

El defensa del Palamós, Eduard Subirana, jugarà el diumenge que ve, a l'Olímpic de Terrassa, el partit número 100 amb la samarreta del Palamós. El lateral esquerre, un fix de les alineacions de cadascun dels entrenadors que l'han dirigit amb el conjunt palamosí, només s'ha perdut un matx de lliga des del seu fitxatge, l'estiu del 2010. Subirana va jugar la totalitat dels minuts de cadascuna de les 38 jornades de tercera en la temporada 2010/11 –sumant 3420 minuts–, un fet que no és extraordinari per als porters, però molt menys freqüent en la resta de demarcacions –en aquella mateixa campanya, el porter Joan Bayona també va jugar tots els minuts–. En la següent temporada a primera catalana, el cassanenc va sortir en l'onze inicial en 33 dels 34 partits de lliga. Subi es va perdre 16 minuts del matx contra el San Cristobal, de la jornada 10, i 22 minuts del partit contra el Premià. Només en la jornada 24, el defensa es va veure obligat a descansar per complir la sanció per acumulació de targetes.
Aquesta temporada, Subi continua sent un fix en la banda esquerra del Palamós, i és que ha jugat íntegrament els 28 partits de lliga que l'equip ha disputat fins ara –sumant un total de 2.520 minuts– i convertint-se, aquesta última jornada, en l'únic jugador de camp de tercera que ha jugat tots els minuts, una dada que compartia amb el jugador del Figueres, Guillem Cornellà, que va haver de complir un partit de sanció per acumulació de targetes.

No hay comentarios: