domingo, 7 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 7 D'ABRIL DE 2013

El Palamós perd a casa amb el Vic (1-2).

El Palamós Club de Futbol ha perdut davant el Vic (1-2) i ha desaprofitat una ocasió claríssima per allunyar-se de la zona de descens. Les constants pèrdues de pilota i les ocasions desaprofitades han passat factura als palamosins, que des de principis de març no saben què és guanyar al Nou Municipal. Els golejadors vigatans han estat Mike Molist i Bernat Puig. Pel Palamós ha marcat Sergio García. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al camp de l’Olot a partir de les 5 de la tarda.

La primera meitat ha acabat amb victòria favorable al Vic. Ben aviat, al minut 7, Javi Revert ha pogut marcar, però el seu xut ha estat força deficient i Buetas l’ha aturat en dos temps. Tot i aquesta oportunitat, el gol l’han fet els vigatans al minut 12 gràcies a Mike Molist, que ha aprofitat un rebot dins l’àrea per marcar amb el cap. El Vic ha passat a dominar el joc, però els palamosins han disposat de dues ocasions més per empatar. La primera ha estat per Biri, però el seu xut ha marxat desviat. I la més clara per David Malo, que amb una bona rematada de cap ha estat a punt de fer el gol, però un defensa visitant ho ha evitat des de la mateixa línia de gol.

La segona meitat no ha començat millor pels interessos del Palamós. Al minut 51, el Vic ha estat a punt de fer el segon, però el porter Martí Bartrina ha estat providencial. l'ocasió més clara ha estat una rematada de Ritxi Mercader en el minut 53, el porter Buetas ha aturat. A falta de menys d’un quart d’hora pel final, Bernat Puig ha sentenciat el partit amb el segon gol. En els darrers minuts Sergio García ha retallat distàncies enviant al fons de la xarxa una pilota penjada per Joan Pons. El gol però, només ha servit per retallar distàncies i acabar perdent el partit i els tres punts. Finalment, derrota palamosina davant el cuer de la lliga per 1 a 2. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent en un camp molt complicat, el Municipal d’Olot, a partir de les 5 de la tarda.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 1 VIC 2

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Venzal, Ivan Díaz, Ritxi Mercader (Joan Pons, 68’), Jaume Duran (Sergio García, 79’), Biri (Dani Fernández, 79’) i Javi Revert.

UE Vic: Buetas, Carrascal, Jordi Pla, Marc García, Héctor (Alexis Sánchez, 84’), Mike Molist, Pol Coll (Soler, 70’), Sergi Solernou, Puigdesens (Barnils, 73’), Marcel Verdaguer i Bernat.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso. Delegació de Tarragona.

Targetes grogues: Biri i Chicho del Palamós / Jordi Pla, Mike Molist i Marcel Verdaguer del Vic.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Mike Molist, minut 12. 0-2: Bernat, minut 78. 1-2: Sergio García, minut 89.

Públic: 300 espectadors. S'ha guardat un minut de silenci en memòria de Isi Arjona Reolad. Ex àrbitre, entrenador de futbol de base i soci del Palamós CF.