martes, 28 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 28 DE MAIG DEL 2013




El Palamós Club de Futbol ja té nou entrenador. Es tracta de Jordi Guerrero, home de confiança del nou secretari tècnic del club, Oriol Alsina, i que fins ara formava part del cos tècnic de la UE LLagostera, a la Segona Divisió B. Guerrero ha entrenat als juvenils del Girona i havia jugat al Guíxols.


El nou tècnic substituirà Eduardo Vílchez, que la setmana passada ja va confirmar que no continuarà al Palamós. Jordi Guerrero formava part fins ara del quadre tècnic de la Unió Esportiva Llagostera, on feia feines d'assistent tècnic i d'observador dels equips rivals. Un home, doncs, de la plena confiança del nou director esportiu del Palamós, Oriol Alsina, i que la pròxima temporada agafarà les regnes del Palamós Club de Futbol. 

Un cop decidit quí serà l'entrenador en el pròxim curs, el Palamós Club de Futbol continua centrat en la confecció de la plantilla. De moment, es van coneixent noms de jugadors que renoven contracte. Ja han confirmat la seva continuïtat el porter Joan Bayona, els defenses David Malo i Chicho, els migcampistes Ritxi Mercader, Dani Fernández, Cristian Venzal i Raúl Calvo, i el davanter Javi Revert. També se sap que NO renoven Gálvez i Joan Pons, que deixen el Palamós.

No hay comentarios: