domingo, 26 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 26 DE MAIG DEL 2013

Sen`s dubte ja es nota i molt la mà d’Oriol Alsina com a nou director esportiu del Palamós ja que en poques hores ha provocat un autentic allau de noticies

 
D’entrada Eduardo Vílchez, no serà el tècnic la temporada vinent, ja que li va comunicar al club que no aceptava l’oferta de renovació que li van fer.

 Una part de Futbol a Ràdio Palamós amb Javi Revert.
 
Els que si continúen son bona part de la actual plantilla ja que el defensa Chicho, els migcampistes Ritxi Mercader, Dani Fernandez i Venzal i el gran capità Joan Bayona s'afegit a les primeres renovacions de Raul Calvo i del golejador Javi Revert que ha estat un jugador decisiu en les dos temporades que porta al Palamós. En la primera campanya, a la Primera Catalana, va fer 28 gols i aquesta a la Tercera Divisio, n'ha firmat 20.

 
En les properes hores el Palamós CF te previst anunciar el nom del nou entrenador qui tindrà un doble objectiu. Fer oblidar Eduardo Vílchez i competir amb els equips punters de la categoria.

 

 

1 comentario:

Tres en un burru dijo...

Rana, es nota que no veus tres en un burru. Pots fer el cos de la lletra més gran que no aconsegueixo llegir el què poses en el post?