miércoles, 1 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 1 DE MAIG DE 2013

12 Hores de Bàsquet de La Salle Palamós.



 
Les instal•lacions del col•legi La Salle Palamós son l’escenari de la 33 edició de les 12 Hores de Bàsquet, que organitza aquest centre. S’hi esperen més de 40 equips en representació d’una quinzena de clubs de bàsquet escolar. En total, uns 500 jugadors i jugadores d’entre 4 i 15 anys. La competició, més de 60 partits, es disputarà ininterrompudament de les nou del matí a les nou de la nit.
Entre els clubs participants hi haurà el Vedruna de Gràcia, el Joventut de Badalona, el Sant Celoni i els diferents equips de les escoles de Palamós. Aquest any, les 12 Hores de Bàsquet de La Salle aposten per les categories d’iniciació P-4 i P-5, escoleta, pre-mini i mini masculí i femení. Són de fet, les mateixes edats amb què La Salle Palamós treballa el seu bàsquet formatiu.

Les 12 Hores de Bàsquet de La Salle Palamós arriben aquest any a les 33 edicions. Això converteix el torneig en el campionat de bàsquet escolar més antic de Catalunya, segons els seus organitzadors. La prova compta amb 38 empreses i establiments que la patrocinen. A més, el FIATC Joventut i el Barça Regal, col•laboren aportant dues samarretes firmades pels seus jugadors.

FONT: INFORMATIUS RÀDIO PALAMÓS.

No hay comentarios: