jueves, 2 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 2 DE MAIG DEL 2013

El Palamós ja toca la salvació

Futbol. 3a divisió. Els de Vílchez van doblegar la Rapitenca amb dos gols de Javi Revert, que ja n'ha fet 20, i un de Sergio García. Ja fa quatre jornades que no perden i són catorzens

RAPITENCA0

PALAMÓS3

Quatre partits sense perdre i un coixí de sis punts a tres jornades del final és un excel·lent escenari per al Palamós, que fa poques setmanes no les tenia totes. Ahir, els d'Edu Vílchez van fer un pas de gegant, gairebé definitiu, per continuar jugant una temporada més a tercera. De fet, han superat dos rivals a la taula i són catorzens.
Una vegada més, Javi Revert va tornar a ensenyar, amb gols, el camí de la victòria. El davanter gironí, que ja n'ha fet 20 (la resta de l'equip, 21) va marcar l'1-0 després de rematar de cap una falta executada per Ritxi Mercader i el 2-0 en aprofitar una bona assistència de David Malo. Era el minut 35 i el Palamós havia superat uns moments d'incertesa després de l'1-0, amb la Rapitenca buscant l'empat. Els visitants van tenir una primera oportunitat que Chicho va avortar (28') i tot seguit el cos de Venzal es va interposar en una canonada de Javi Ortega que duia molt bona direcció.
En la segona part, el Palamós va haver de treballar a fons defensivament per evitar que la Rapitenca tornés al partit amb un gol. Martí Bartrina va estar diligent en un xut de Javi Ramos (48') i els visitants van dur durant un quart d'hora la veu cantant.
El Palamós, però, també va fer mal amb espais, i la velocitat de Biri i de Jaume Duran hauria pogut donar fruits, com també una rematada de Chicho que Koke va aconseguir rebutjar amb problemes (60'). Els visitants van quedar sense possibilitats a partir de l'expulsió de David López, circumstància que encara van aprofitar els homes d'Edu Vílchez per arrodonir el resultat amb un xut llunyà de Sergio García, que feia poc havia saltat al camp.

PALAMÓS: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo (Marc Vila 79'), Venzal, Ritxi Mercader, Biri (Sergio García 73'), Joan Pons (Jaume Duran 65') i Javi Revert.
RAPITENCA: Koke, David López, Yélamos, Munta (Obi 66'), Julio, Javi Ortega, Cristian, Barru (Ferran 61'), Luis Zambrano (Felipe 78'), Teixidó i Javi Ramos.
GOLS: 1-0 (18') Javi Revert. 2-0 (35') Javi Revert. 3-0 (86') Sergio García.
ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Venzal, Cano i David Malo, i als visitants Julio, Cristian i Javi Ramos. T.V.: per doble amonestació a David López (70') de la Rapitenca.
PÚBLIC: 200 espectadors al Nou Municipal de Palamós.

Pot semblar que el partit ha estat fàcil i no és així. Una de les claus és que estem atacant bé

Edu Vílchez
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
El treball està donant els fruits i els nois responen. Crec que diumenge s'aclariran força coses. Hi ha partits molt rellevants