viernes, 3 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 3 DE MAIG DEL 2013

Aquest dilluns varem tenir com a convidat al programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava en Marc Palau impulsor de la campanya Flors x Messi.

http://www.costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/27620-costa-brava-esports-campanya-flors-per-messi

Dilluns vinent parlarem dels premis "Girona és esport" amb l'organització de l'event.

El proper 28 de juny es premiarà els millors esportistes, clubs i equips de la demarcació de Girona. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Girona, els Consells Comarcals, les federacions esportives i diverses empreses privades via patrocini. La iniciativa s'estrena aquest any amb voluntat de convertir-se en una cita clau del calendari per celebrar, l'últim divendres de juny, el final de temporada, i distingir aquells representants de la província que més hagin destacat en les seves disciplines.
 

Pel que fa als esports d'equips, es premiaran els esportistes i conjunts dins la temporada natural de competició, mentre que en els esports individuals es distingiran els mèrits aconseguits entre l'1 de juliol de 2012 i el 30 de juny de 2013. Els premis "Girona és esport" tindran una comissió organitzadora que comptarà amb un ampli jurat format per membres d'institucions públiques, entitats, federacions esportives, periodistes i empreses privades. Un dels membres d'aquest òrgan, de fet, serà l'autor d'aquest blog i redactor de la secció d'Esports de Ràdio Palamós i editor del programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava.
 

Els organitzadors han definit nou categories en aquesta primera gala dels guardons. Així hi haurà premis per al Millor esportista absolut masculí; Millor esportista absoluta femenina; Millor esportista de promoció masculí; Millor esportista de promoció femenina; Millor entrenador; Millor club o entitat; Millor directiu, i Premi especial Diputació de Girona. També hi haurà la distinció al Millor Equip de la temporada, premi que des d'aquesta edició inaugural portarà el nom del Diari de Girona.
 

La iniciativa compta des de fa dies amb una plana web (www.gironaesesport.cat) on s'exposen tots els detalls de la convocatòria. Des del 19 d'abril i fins al 31 de maig qualsevol persona física, entitat o club, a través de la web, pot presentar candidatures, que seran anunciades l'1 de juny. El 20 de juny s'escolliran els tres finalistes de cada premi després d'una primera sessió d'analisi dels membres del jurat. Una setmana més tard es farà la tria definitiva de guanyadors i l'endemà, el 28 de juny, es farà la gala d'entrega de premis. Aquella jornada s'organitzaran múltiples activitats paral·leles relacionades amb l'esport gironí amb l'objectiu d'acostar els equips i esportistes al carrer.

Font: Josep Guardiola "Papi" i Diari de Girona.

No hay comentarios: