sábado, 15 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 15 DE JUNY DEL 2013

PALAMÓS CF 2013-2014

PLANTILLA

Porters (2): Joan Bayona i Martí Bartrina,

Defenses (3): Chicho, David Malo i Subi.

Migcampistes (7): Ritxi Mercader, Dani Fernández, Cristian Venzal, Raúl Calvo, Marc Vila, Jaume Duran i Maik Molist (Vic).

Davanters (4): Javi Revert, Iván Díaz, Pugui (Terassa) i Sergi Arimany (La Jonquera).

ALTES I BAIXES

Altes (3): Pugui (Terassa), Maik Molist (Vic) i Sergi Arimany (La Jonquera).

Baixes (5):  David Cano (Llagostera), Biri, Sergio Garcia, Toni Gàlvez i Joan Pons


Pugui, el primer fixatge de l'etapa Alsina.

DADES FIXATGES 

Sergi Arimany, és un davanter alt, 1'89 metres, que ha passat pel Girona juvenil, el Llagostera, l'Olot i el Formentera. Darrerament havia estat jugant a La Jonquera on va marcar quatre gols en mitja temporada.

Maik Molist te 26 anys. Es tracta d'un pivot defensiu, que també pot jugar per la banda dreta. La seva trajectòria passa per les files del Premià, el Manlleu o el Santboià, però les dues darreres temporades les ha disputat amb la samarreta del Vic, marcant tres gols en cadascuna d'elles.

José Manuel Puga "Pugui" ha estat el primer fitxatge del Palamós Club de Futbol per a la temporada 2013-2014 i el primer d'Oriol Alsina com a director esportiu. El davanter gallec té 32 anys, i ve del Terrassa on aquesta darrera temporada ha marcat 10 gols. 'Pugui' té experiència a la Segona Divisió B. Va jugar en aquesta categoria amb el Badalona i la Gramanet.

COS TÈCNIC
Director esportiu: Oriol Alsina
Entrenador: Jordi Guerrero
Segon entrenador: Alfons Garcia
Entrenador porters: Iván Portoles
Preparador físic: Lluis Sala


AMISTOSOS PRETEMPORADA

La plantilla del Palamós Club de Futbol es posarà a treballar, probablement, la segona setmana de juliol. El dia 17 d'aquell mes jugarà el primer amistós de la pretemporada davant els anglesos del Southampton. El 15 d'agost el rival serà l'Espanyol B i el 28 d'agost s'enfrontarà al Centre d'Esports Sabadell. Hi ha concretat un amistós amb el Llagostera en data encara per determinar.

UN PALAMÓS CF 2013-2014 MOLT MEDIÀTIC

 Programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava. Maig 2013

http://costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/30010-costa-brava-esports-presentacio-del-nou-director-esportiu-i-el-nou-entrenador-del-palamos-cf


No hay comentarios: