martes, 18 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 18 DE JUNY DEL 2013

EL CAPITÀ DEL PALAMÓS CF JOAN BAYONA, CONCENTRAT AL CAR DE SANT CUGAT PER JUGAR LA COPA DE LES REGIONS UEFA


 La selecció catalana amateur, està treballant al CAR de Sant Cugat des de aquest passat diumenge. El dijous, l'equip marxarà al Vèneto (Itàlia) per disputar la Copa de les Regions UEFA del 22 al 29 de juny.
Catalunya, inclosa en el grup B, s'enfrontarà a l'FC Isloch (Bielorússia) -contra qui debutarà dissabte a les 17.30h-, l'Olimp Moscow (Rússia) i el Yugoiztochen Region (Bulgària). En cas d'acabar primer de grup i disputar la final de la competició, la jugaria el 29 de juny. És la primera vegada, que la selecció catalana lluita pel títol europeu.

Els 23 concentrats pel seleccionador Toni Almendros al CAR de Sant Cugat són: Puerto, Pep Caballé, Boris, Joel, Enric Gallego i Franco (Cornellà); Cano, Ramón Rovira, Javi León, Carlitos Guzmán, Diego i Óscar Muñoz (Europa); Pol Compte i Guillem Cornellà (Figueres); Vivó i D. Jiménez (Gavà); Putxi (Manlleu); Bayona (Palamós); Munta (Rapitenca); Fran Grima (Terrassa); Carlos (Santfeliuenc); Heredia (Santboià) i Domínguez (Vilafranca).

El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, els rebrà avui, a dos quarts de cinc de la tarda, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet.

No hay comentarios: