miércoles, 19 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 19 DE JUNY DEL 2013

El corredor de l’Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal, va aconseguir la mínima B per al Mundial d’Atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu. Mechaal va aconseguir la passada setmana la victòria en els 1.500 metres en el Meeting Iberoamericà de Huelva, amb un temps de 3’36’’78.


Aquesta marca rebaixa de sis segons la millor marca personal en aquesta prova dels 1500 en la que va superar alguns dels millors especialistes estatals, demostrant que la seva progressió no s'atura. Mechaal te garantida la participació Campionat Mundial d'atletisme que es farà a Moscou del 10 al 18 d'agost. Essent l'únic atleta espanyol que té la mínima per aquest Mundial de Moscou. L'atleta palamosí forma part aquest cap de setmana de la selecció espanyola d'atletisme que participa a la súperlliga europea d'atletisme a Newcastle (UK) en la que participa a la prova dels 1500. Posteriorment marxarà deu dies a Font Romeu amb el seu entrenador Josep Carballude per fer una estada i preparar el mundial.

El corredor de l'Associació Atlètica Palamós està completant una temporada excel·lent. Acumula el títol de campió de Catalunya dels 3.000 metres llisos en pista coberta, la cinquena plaça en l'estatal i el sotscampionat d'Espanya de cros curt. 2013 està sent també un gran any per Mechaal ja què, després d'anys d'espera, ha rebut la nacionalitat espanyola, fet que li permet participar en tota mena de proves en igualtat de condicions amb la resta d’atletes.

No hay comentarios: